KRIMINAL

Od rent-a- cara iz Zenice do pljačke u Grudama i Posušju

pljackas
PU Brodsko-posavska
15.12.2010.
u 08:22

Riječ je o 24-godišnjem Kenanu Bedžetu koji je osumnjičen za dvije provalne krađe u stanove u Grudama i Posušju

Nakon prošlotjednog uhićenja dvojice zbog krađe ‘markirane’ robe u Posušju, grudska policija je prokazala još jednog Zeničanina. Riječ je o 24-godišnjem Kenanu Bedžetu koji je osumnjičen za dvije provalne krađe u stanove u Grudama i Posušju.

U oba slučaja je prethodno zvonio na vrata u jutarnjim satima pa bi krenuo u akciju ukoliko bi se uvjerio da nema nikoga doma. Nakon premetačine, iz stana u grudskoj Ulici Franje Tuđmana, što se dogodilo 1. prosinca, otuđio je 2,650 eura, dva mobitela i zlatninu. Zanimljivo je da se iz Zenice u zapadnu Hercegovinu dovezao vozilom rent-a-car agencije te se i njime vratio.

Prema neslužbenim informacijama, poslije višednevne istrage, grudska policija je zatražila pomoć zeničkih kolega, koje su ga, budući da se radilo o njihovu starom znanicu, ubrzo i uhitili. Plijenu nije bilo ni traga. Prebačen je u hercegovački pritvor i, nakon kriminalističke obrade, priznao obje provalne krađe. Valjda će se ovim primjerima zaustaviti očita najezda zeničkih lopova, koji ‘odrade posao’ i vrate se, što policiji ostavlja vrlo malo prostora za pronalazak počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije