Hoće li Spursi odoljeti?

Očajnički pokušaj Chelseaja: Benayouna i novac za Modrića

'Israeli Yossi Benayoun (C) vies with Georgian Levan Kobiashvili (L) during their Euro 2012 group F qualifying match on September 7, 2010 in Tbilisi. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV'
'VANO SHLAMOV'
10.08.2011.
u 08:32

I prije nego što je Chelsea poslao treću službenu ponudu za Luku Modrića koji bi trebala iznositi više od 30 milijuna funta, Tottenham ju je preko medija odbio.

Stoga su u klubu sa Stamford Bridgea odustali od te opcije, pa umjesto čistog "keša", iskovali kombinaciju koja bi mogla zainteresirati Tottenham.

Chelsea će, piše engleski Daily Mail, za Modrića ponuditi novac, a u paketu s lovom stiže i izraelski reprezentativac Yossi Benayoun! O kolikom se iznosu radi, Englezi ne spominju, ali vrijednost Benayouna je nekih 5-6 milijuna funta.

Kapetan izraelske reprezentacije lani je u Chelsea došao iz Liverpoola za 5,5 milijuna funta, ali zbog ozljede pete nije se previše naigrao u plavom dresu.

Poznato je da Harry Redknapp, menadžer Spursa, "trza" na Izraelca, jer ga je i sam pokušao dovesti lani na White Hart Lane.

Podsjetimo, Tottenham je dosad odbio ponude teške 22 i 27 milijuna funta. Možda ih ova natjera barem na razmišljanje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije