Košarka

Nitko ne želi organizirati završnicu Kupa BiH

kosarka
vl
20.01.2012.
u 08:40

U prvim susretima snage bi trebali odmjeriti Bosna i Igokea, dok će u drugom susretu snage odmjeriti Široki i Mladost

U prostorijama Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine izvučeni su samo parovi završnog turnira kupa košarkaša Bosne i Hercegovine.

U polufinalu će se sastati Bosna ASA BHT i Igokea, a drugi polufinalni par bit će Široki WWin i Mladost iz Mrkonjić-Grad. Završnica turnira igrat će se 17. i 18. veljače. Nažalost, na raspisani natječaj do predviđenog roka nitko se od klubova nije prijavio. Zbog toga su članovi natjecateljskog povjerenstva rok prolongirali i natječaj produžili do utorka 24. siječnja do 12.00 sati. No, ako i tada ne bude zainteresiranih klubova, može se dogoditi da četiri kluba koja su izborila završnicu, između sebe podijele troškove organizacije susreta, a da Košarkaški savez odredi mjesto odigravanja završnog turnira Kupa BiH.

Prema ranijem dogovoru klub ili grad koji se prihvati završnice kupa dužan je u blagajnu Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine uplatiti 10 tisuća konvertibilnih maraka, a i podmiriti sve troškove klubova sudionika završnog turnira. (mbo)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije