DODIK

Nije rješeno pitanje Kosova

dodik
VL FOTO
01.08.2011.
u 09:15

"Mi ćemo u tome pratiti Beograd", naveo je Dodik koji kaže i da je "Srbija kao država morala reagirati na posljednja događanja na Kosovu usvajanjem deklaracije".

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik smatra da "kosovsko pitanje nije riješeno" te ponavlja kako taj bh. entitet ne može podržati Kosovo kao neovisnu državu.

"Mi ćemo u tome pratiti Beograd", naveo je Dodik koji kaže i da je "Srbija kao država morala reagirati na posljednja događanja na Kosovu usvajanjem deklaracije u srbijanskoj skupštini".

Naveo je i da je zahtjev za dijalogom i mirnim rješavanjem nešto što je u suštini mogućih rješenja.

Dodik je u izjavi novinarima u Šipovu ustvrdio i kako je "potpuno propao koncept međunarodnog angažmana na Kosovu u vezi sa stvaranjem multietničkog društva, jer se nije stvorilo takvo društvo, već je tamo očigledna nacionalna podjela".

Ključne riječi

Komentara 5

PA
park
11:17 01.08.2011.

Mi ćemo u tome pratiti Beograd\", naveo je Dodik koji kaže i da je \"Srbija kao država morala reagirati na posljednja događanja na Kosovu usvajanjem deklaracije u srbijanskoj skupštini\". Kao i svaki loncu poklopac tako i laktaški poklopac tjera politiku koji cijeli svijet prezire i koja je gubitnička , ali neka ih , treba ih pustiti da sanjaju nedosanjane sne , jer će mo mi mirnije spavati !! Jedino me sikiraju ovi Hrvati iz Hercegovine koji u njemu vide uzora i mustru kako se treba \"ponašati\" , \"mustra\" jest al ona zadnja na koju bi se čovjek trebao ugledati .

KO
kolovoz
12:01 01.08.2011.

kako nije kosovo multietnicko-pa covjece oni su prenijeli model republike srpske kojoj si ti na celu-s ponosom

AA
AA
13:09 01.08.2011.

Konacno sada i srbi imaju pravo na dvojno drzavljanstvo mlade drzave Kosovo ili srbije bas ste sada sretni srbi nsam vam nimalo zavidan.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?