U 'SEDMOM NEBU'

Neuer: Skoro sam napunio gaće, Lahm: Tresli smo se od straha

Bayern, Borussia, Liga prvaka, Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
26.05.2013.
u 09:51

- Fizički sam iscprljen, imam grčeve u lijevoj i desnoj nozi, ali nisam odustao zbog našeg trenera. Želimo mu donijeti još i Kup! - rekao je Müller

Iako Mario Mandžukić nije bio od velikih riječi nakon osvajanja Lige prvaka, njegovi suigrači euforično su pričali, opijeni velikim uspjehom. Na Wembleyju su svladali Borussiju Dortmund 2:1 i uzeli peti europski naslov u povijesti. Pobjedu je donio Robben pogotkom u 88. minuti.

- Sjajno je osvojiti naslov! Pritisak je bio golem, svi od nas na početku su se malo tresli, ali onda smo shvatili da bolju priliku nećemo dobiti. Sretan sam da sam naslov osvojio sa Schweinsteigerom s kojim igram 16 godina, a sada želimo i Kup! - rekao je kapetan Bavaraca Phillip Lahm i dodao:

- Nevjerojatno je u što se ova momčad razvila u posljednjih nekoliko godina, a danas je zato konačno i nagrađena. Možemo sada zaboraviti na sve probleme.

Zvijezda večeri Arjen Robben, asistent i strijelac, jedva je govorio od euforije.

- Toliko je emocija, držite me. Ovo toliko znači za mene da vam ne mogu to opisati - rekao je Nizozemac.  

- Fizički sam iscprljen, imam grčeve u lijevoj i desnoj nozi, ali nisam odustao zbog našeg trenera Juppa Heynckesa. Sada ćemo napraviti sve da mu priuštimo trostruku krunu - rekao je Thomas Müller.

Jedan od junaka večeri bio je i vratar Manuel Neuer koji je 'skinuo' nekoliko stopostotnih šansi Borussije Dortmund.

- Moram priznati, skoro sam napunio gaće od straha nakon što smo primili pogodak. Sjetio sam se kako je završilo prošle godine... Trenutak kada je Robben zabio bio je nevjerojatan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije