Glazba

Napisao sam pjesmu za duet s legendarnim Halidom Bešlićem

Čarapina
30.10.2012.
u 10:53

Nakon dueta s Halidom, odlazim na snimanje nove pjesme u studio Divine Mill u New Yorku

Kristijan Božo Čarapina, mostarski glazbenik i utemeljitelj Melodija Mostara, snimio je televizijski spot za pjesmu “Samo da te tako nisam volio”. - Spot je snimljen na živopisnim prostorima šibenske obale, u režiji Željka Petreša. U spotu je nastupila sve traženiji foto model Tea Zadro, a styling je djelo modne dizajnerice Stanke Zovko. Spot ću najprije predstaviti u programu BHT1, a potom na CMC-u, zagrebačkoj glazbenoj televiziji,- kaže Kristijan.

Zlatni tiraž

Svoj album “Mirne uvale”, Kristijan je snimio u Croatia Recordsu, a TV spot naslovne skladbe bio je hit tjedna na CMC-u. Njegov album “Cvijet i kopriva”, u izdanju Song-Zelexa prodan je u zlatnoj tiraži od 12.500 primjeraka. Ovaj glazbenik počeo još 80-ih kao vokal mostarske skupine Most, potom je snimio samostalne albume u diskografskim kućama Suzy, Orfej, a 1993. bilježi nastup u finalu Splitskog festivala s pjesmom “Sara”.

Suradnja s Halidom


Nakon predstavljanja novog TV spota i promotivnih nastupa slijedi snimanje dueta s legenadarnim Halidom. - Napisao sam glazbu i tekst za pjesmu “Posljednja šansa”, a aranžman za Halidov i moj duet priprema Toni Lasan - dodaje Čarapina. U Mostaru je ovih dana boravio Miro Tomić, vlasnik studija Divine Mill u New Yorku, koji je pozvao Kristijana da jednu od svojih pjesama snimi u njegovu studiju, u kojem su snimali najveće svjetske glazbene zvijezde poput Michaela Jacksona, Justin Timberleka, Britney Spears i slavog gitarista Paco de Lucie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?