Poznati zabavljač

Nakon nastupa po BiH i Hrvatske, Mate ide izravno za Australiju

Nikolina i Mate
17.12.2012.
u 11:06

Kralj dijaspore je imao samo riječi hvale za Nikolinu

Mate Bulić, pjevački kralj dijaspore, ponovno je stigao domu svom u Hercegovinu, i u širokobriješkoj diskoteci Borboleta zapjevao sa svojim fanovima iz čitave Hercegovine. Pjesme kao što su “Domu mom“ i “Moja Hercegovina“, koje postupno postaju dijelom hercegovačku glazbene baštine, te ostale Matine hitove publika je pjevala zajedno s njim. Uživali su u svakom trenutku, atmosfera je bila jako užarena, kao što je to uvijek slučaj na koncertima pjevačkog kralja dijaspore. U Borboletu je stigao s nastupa u zagrebačkom klubu Roko & Akademija.
 

Ponovni susret

Bilo je fantastično u klubu Roko & Akademija, ne mogu vjerovati da brojne pjesme koje se smatraju hercegovačkim tako zdušno pjevaju mladi iz čitave Hrvatske i BiH. Nakon Borbolete slijedi nastup 23. prosinca u Hard rocku u Tomislavgradu, a onda se valja spremati za let u Australiju. Tamo ću dočekati Novu godinu, a onda slijede nastupi u šest australijskih gradova. Veselim se ponovnom susretu s našim ljudima u dalekoj Australiji – kaže Mate Bulić. U veljači će Mate na kraću turneju u Austriju, a onda valja ponovno sjesti u studio.Album „Domu mom“ odlično je prošao, no vrijeme je i za neki novi singl – nastavlja Kralj dijaspore, koji se u diskoteci Borboleta susreo s Nikolinom Čolak, aktualnom Miss dijaspore..
 

Same pohvale

Čitao sam o vašim uspjesima na natjecanjima u sportskom plesu i veseli me kao ljubitelja sporta da u Hercegovini postoje djevojke koje mogu parirati u sportskom plesu djevojkama u Europi i svijetu, gdje je sportski ples cijenjen i kao sport – pohvalio je Kralj dijaspore Miss dijaspore. Bulić je s Nikolinom dogovorio suradnju na jednom od Matinih novih TV spotova. Nakon Bulića, u Borbolet slijedi nastup Željka Samardžića (22. prosinca), a onda je na redu nastup Mladena Grdovića – na Stipandan 26. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije