Dinamo u Moldaviji

Mamić: Ispadanje od Sheriffa bilo bi katastrofa

'13.06.2012., Municipal Stadium Poznan, Poznan - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije dan uoci druge utakmice na Euru 2012 protiv Italije. Hrvatski navijaci na treningu. Zdravko Mamic, Davor Suke
Goran Stanzl/PIXSELL
31.07.2012.
u 08:48

S plavima su na put otišli i čelnici HNS-a, Davor Šuker i Damir Vrbanović, kažu da će ići ina Poljud, na sraz Hajduka i Intera

Dinamo je otputovao u Tiraspol, u tom moldavskom gradu potražit će put do play-offa Lige prvaka, do posljednje prepreke koja, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh donosi šest novih utakmica, u Ligi prvaka ili Europskoj ligi. No, Sheriff je zasad primarni cilj, sjećanja na njih nisu dobra.

- Dobri, izbacili su nas prije dvije godine i sad treba biti oprezan. U tom uzvratu nisam pogodio kad smo izvodili jedanaesterca, da do toga dođe, opet bih pucao, ali vjerujem da se nećemo dovesti u tu situaciju – kazao je kapetan Milan Badelj koji polako broji posljednje utakmice u plavom dresu prije odlaska u HSV.

Nije pogodio iz jedanaesterca ni Sammir. Jutros je prvi došao u zagrebačku zračnu luku, svojim automobilom, a ne s momčadi. Naime, dovezao je svoju djevojku Yasmin i sina Noaha koji se vraćaju u Brazil.

Među brojnim putnicima u Tiraspol bio je veliki broj klupskih djelatnika, ali prvi ljudi HNS-a, Davor Šuker i Damir Vrbanović.

- Podržavamo naše klubove, u četvrtak ćemo ići u Split na Hajduk – kazao je Šuker.

Ante Čačić u zrakoplov je ušao s još nekim dvojbama oko sastava.

- Imam još jedan pravi trening u Tiraspolu, pa ću odlučiti. Jer, u susretu s Cibalijom namentuli su se neki koji nisu igrali protiv Ludogoreca, kao Šimunić, Leko, Pokrivač, Pivarić – rekao je Čačić te se dugo zadržao u razovoru sa Zdravkom Mamićem.

- Ludogorec je bio najteži suparnik u prvoj fazi natjecanja, očekujem da prođemo i Sheriff, dosad smo išli od Europske lige do Europske lige, a sad želim od Lige prvaka do Lige prvaka, ispadnje od Sheriffa bila bi katastrofa – rekao je stariji Mamić i tako dao do znanja treneru što očekuje od njega.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije