Konačno u Realu!

Luka uživo: Nije važan početak, nego kraj naše sezone

Luka Modrić (1)
Foto:
1/19
27.08.2012.
u 11:14

Luka Modrić prošao je liječnički pregled u Madridu, svi detalji transfera su riješeni, a na Santiago Bernabeuu dočekali su ga brojni novinari i navijači

Ono što je Večernji list prvi ekskluzivno objavio, danas je i službeno potvrdio Real Madrid! Na svojim su službenim stranicama objavili su da su potpisali petogodišnji ugovor s Lukom Modrićem. U ponedjeljak u 8.30 Daniel Levy dao je konačan pristanak za prodaju Modrića, u 12.30 Luki je bio zakazan liječnički pregled kojeg je prošao kako javljaju španjolski mediji, a službeno predstavljanje zakazano je u 14 sati, no još uvijek kasni.  Svoj prvi trening pod Joseom Mourinhom odradit će također danas, u 18 sati u Realovu kampu Valdebebasu.

Pretpostavlja se da će Luka godišnje zarađivati 7,5 milijuna eura brutto.

CIJELI RASPLET DOGAĐAJA U MADRIDU PRATITE OVDJE!

15.22

- Nije me smetao stav Tottenhama. To je klub kojem sam zahvalan na četiri fantastične godine u kojima sam uživao svakog trenutka. Želim zahvaliti svima koji su pomogli meni i mojoj obitelji, no ovo je nova stranica u mom životu. Prema Tottenhamu nemam loših osjećaja bez obzira na sve što se pisalo i reklo.

15.20

- Nisam razgovarao s Mourinhom, no nadam se da ću već danas odraditi prvi trening. Igrači koji su me inspirirali dok sam bio mlad su Boban i Totti, ali prvenstveno Boban.

15.17

- Spreman sam za sve. Došao sam ovdje igrati nogomet, napredovati svaki dan sa suigračima i stručnim stožerom. Cilj mi je da osvojimo naslov, Ligu prvaka i Kup. To su moji izazovi. Znam da će biti teško, no vjerujem da imam kvalitetu da dobijem mjesto u momčadi.

15.15 Biste li voljeli igrati protiv Barcelone u uzvratu Superkupa?

- Osjećam se dobro, spremno, no trener će odlučiti. Moj prvi izazov je izboriti mjesto u momčadi. No, da budem iskren, izgubio sam utakmice. Radio sam u međuvremenu s kondicijskim trenerom Tottenhama, igrao sam prijateljski susret s Hrvatskom i to mi je pomoglo. Nadam se da ću kroz par utakmica biti na svom najboljem nivou.

15.13 Je li Vam sad lakše nakon transfer sage?

- Da, bila su ovo vrlo teška vremena za mene. Mjesec dana trenirao sam sam tako da mi je ovo veliki odušak. Veselim se treninzima u Realu jer je ovo najveći izazov moje karijere. Imam sve što mi treba da pokažem što znam i uživam u nogometu - najboljeg trenera i najbolje suigrače na svijetu.

15.09 Koju je Vaša idealna pozicija, pitaju ga novinari?

- Igrao sam u srednje redu, tu mogu igrati bilo koju poziciju. No, trener će odlučiti gdje najviše mogu dati momčadi da pomognem suigračima u postizanju golova.

15.06

- Gledao sam sve tri utakmice Reala ove sezone, no nije važno kako počnete sezonu, nego kako ju završite. Preostalo je još mnogo utakmica do kraja u svim natjecanjima.

15.04

- Transfer se oduljio, ali počašćen sam i ponosan da mogu biti ovdje u najvećem klubu na svijetu. Ovo je vrlo emotivno za mene - kazao je u uvodu Luka.-

15.02 Konačno je počelo službeno predstavljanje... Modrić obučen u klupske majice počinje odgovarati na novinarska pitanja.

14.17 Modrić je istrčao na teren u dresu Reala! Na leđima mu piše broj 19, a sad će malo tehnicirati za publiku...

14.33 Novinar uglednog fourfourtwo portala javlja preko Twittera kako je Modrić došao na stadion te kako ga je dočekala velika masa kamera, fotoaparata i novinara. Tvrdi kako ga na Santiago Bernabeuu čekaju navijači!

14.12 Novinari Marce već sat i pol vremena čekaju Modrićevo predstavljanje, no ono se stalno odgađa: ''Trebalo je biti u 13, pa u 14 sati, no i dalje čekamo Hrvata''.

13.58 Predstavljanje bi trebalo početi za par minuta...

13.30 Službeno predstavljanje kasni te je odgođeno za 14 sati. Kasnio je Lukin let, pa pregled, pa tako ide sve redom...

13.00 Luka je, javljaju španjolski mediji, prošao liječnički i svaki tren bi trebala početi službena presica predstavljanja.

12.30 Španjolska Marca objavila je fotografiju Luke Modrića ispred klinike Sanitas La Moraleja u kojoj će napraviti liječnički pregled. Navode kako je s njim u društvu dr. Carlos Díez

11.20 Luka je sletio u Madrid

Više:

>> Navijači oduševljeni: Luka, dobrodošao u bijelu kuću!

>> EKSKLUZIVNO: Večernji list prvi donosi - Luka Modrić od danas u Realu!

>> Šuker: Želim Luki da se u Realu osjeća kako sam se ja osjećao!

>> Modrić u 11 slijeće u Madrid, Marca ga nazvala Srbinom!

>> Luku čeka uživanje u elitnoj četvrti, strogo čuvanoj La Finci

>> Prosinečki Luki: U Realu traže i priznaju samo spektakl

>> Štimac: Laknulo mi je, a Jose ga može staviti gdje god hoće...

>> Bašić i Deverić: Sad će CR7 vidjeti što su prave asistencije...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije