ISTRAGA

Ljubomorni graničar sudjelovao u samoubojstvu bivše djevojke

ubojstvo (1)
Davor Višnjić/Pixsell
15.03.2011.
u 09:19

Granični policajac Vojin Savić je nasilno ušao u kuću svoje bivše djevojke i fizički je napao kada je s njom zatekao drugog momka

Maloljetnica Žana Stojičić (17), učenica trećeg razreda Gimnazije u Drvaru, sama je sebi pucala u trbuh iz službenog pištolja svog bivšeg momka i graničnog policajca Vojina Savića (23) iz Drvara, koji je nekoliko minuta prije tragedije, u nedjelju oko 3.30 sati, nasilno ušao u njenu kuću i fizički je napao kada je zatekao drugog momka, utvrdila je istraga MUP-a, koje graničara sumnjiči za sudjelovanje u samoubojstvu i narušavanja nepovredivosti doma. Nesretna Žana nedavno prekinula vezu s ljubomornim Savićem i u međuvremenu se zbližila s drugim momkom. Međutim, Savić to očito nije mogao podnijeti pa je usred noći naoružan došao do kuće svoje bivše djevojke.

- Izbila je velika svađa, ali poslije nekoliko minuta uspjeli su umiriti poludjelog graničara. Nakon toga Savić je svojim automobilom kući odvezao momka, a potom se ponovno vratio. Opet je došlo do svađe i u jednom trenutku djevojka je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, uzela njegov službeni pištolj i sama je sebi pucala u trbuh - tvrde iz policije. Na društvenoj mreži prijatelji i školske kolege tragično stradale jučer su otvorili “knjigu žalosti” na kojoj su upućivali poslednje pozdrave svojoj prijateljici. Skupini pod nazivom “Žana Stojičić - naš anđeo čuvar od sada pa zauvijek” odmah je pristupilo 900 članova.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
mozel
20:19 17.03.2011.

Ovo je jako sumnjivo da je ona sebe ubila kako je on to rekao . Da nije on to napravio i kada je djevojka umrla ondan je uzeo pistolj i stavio u njenu ruku radi otisaka i jadnostavno da se je sama upucala. Ali sve u svemu je on apsolutni krivac jer je njegov i to sluzbeni pistolj napravio ubojstvo.

Avatar ivek
ivek
11:55 23.03.2011.

srbska posla.. nemogu srbi bez oruzja i ubistava.... zana 17, di su njeni roditelji u vrime,,, zar dite od 17 godina spava sa vise osoba.. treba odetiti do drvara i sve ispitati detaljno....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije