NAPAD

Ljubomorna trudnica čakijom u srce ubola supruga i ubila ga

zenica
VL FOTO
30.03.2011.
u 08:47

Ubojstvo Emira Čahtarevića (26) dogodilo se u stanu na četvrtom katu u Prvomajskoj ulici u središtu Zavidovića, nakon svađe sa suprugom Alisom

lisa Čahtarević, devetnaestogodišnjakinja iz Zavidovića, preksinoć je oko 21.30 sati usmrtila sedam godina starijeg supruga Emira. Ubojstvo se dogodilo u stanu na četvrtom katu u Prvomajskoj ulici u središtu Zavidovića, gdje je mladi bračni par živio. Tragičnom događaju prethodila je svađa supružnika, a kako doznajemo, 19-godišnjakinja je u jednom trenutku posegnula za džepnim nožem (čakijom) i zadala suprugu smrtonosni ubod u grudni koš. Iako je zadobio samo jedan ubod, rana je bila teška pa je muškarac preminuo na putu prema bolnici.

Nož u srce

Alisa Čahtarević je lišena slobode, a dežurni tužitelj Marjan Jukić naložio je obdukciju.

- Nakon kriminalističke obrade, bit će predana Županijskom tužiteljstvu Zenica zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva, kazala je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Kako se neslužbeno spominje, supružnici su se u večernjim satima porječkali, a svađa je završila tako što je Alisa suprugu zabila nož u srce. Nakon toga je izašla i rekla šokiranim susjedima što je uradila te mirno sačekala policiju.

U lokvi krvi

- Emira su liječnici Hitne pomoći pronašli na podu u lokvi krvi i prevezen je u Dom zdravlja u Zavidovićima gdje je konstatirana smrt. Navodno, za transporta je davao znakove života, ali je preminuo prije dolaska do bolnice, kažu susjedi.

Prema njihovim riječima, kao i poznanika, radi se o bračnom paru koji se često svađao iz raznih razloga. Alisa je bila ljubomorna na supruga te je i to bio uzrok čestih svađa.

Zašto je devetnaestogodišnjakinja, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, ubila supruga, nikome nije poznato. Poznanici također kažu da, iako su se svađali, nikada nije bilo toliko žestoko da je morala intervenirati policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije