AKCIJA

Lista od 26 bjegunaca koje Interpol traži stigla u BiH

putovnice
interpol
07.07.2010.
u 08:07

Informacije o bjeguncima su prikupljene u sklopu operacije Interpola “Infra Red”, priopćeno je iz Interpola u BiH.

Od Generalnog tajništva Interpola iz Lyona svim zemljama članicama upućeno je priopćenje za medije u svezi s pronalaženjem međunarodnih bjegunaca, u kojem se traži pomoć od javnosti u lociranju i pronalaženje bjegunaca koji se traže na međunarodnoj razini.

Lista 26 kriminalaca

Informacije o bjeguncima su prikupljene u sklopu operacije Interpola “Infra Red”, priopćeno je iz Interpola u BiH. Interpol je poslao u BiH i 26 fotografija bjegunaca s opisima koji su obrađivani u sklopu operacije. Svi bjegunci su ili osuđeni ili osumnjičeni da su počinili najteža kaznena djela: ubojstvo, seksualno iskorištavanje djece, silovanja i trgovinu drogom.

Traži se pomoć i BiH

- Moli se javnost u svim zemljama članicama da u slučaju prepoznavanja nekog od navedenih bjegunaca, bilo na javnim mjestima, mrežama i chatovima, obavijeste Ured Interpola u matičnoj zemlji, u ovom slučaju tijelima BiH. - Građani BiH informacije mogu dostaviti Uredu Interpola Sarajevo putem nadležnih policijskih agencija u BiH ili na web-adresi: fugitive@interpol.int.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Panter2007
Panter2007
09:00 07.07.2010.

pa dobro tkoje sve na listi .Imali i mene daj izlistajte tocna imena trazenih.hehehehe

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?