10. rođendan

Veličanstvenim koncertom B-Dance proslavio svoj jubilej

11.06.2016.
u 08:00

Plesna skupina B-Dance iz Mostara veličanstvenim je koncertom proslavila svoj deseti rođendan. Spoj glazbe, plesa, pjevanja i smijeha oduševio je posjetitelje i pokazao sve ono što ovaj klub predstavlja Mostaru. “Noć i proslava bili su puni emocija i suza radosnica’’, rekla je za Bljesak.info Željka Zovko, jedna od trenerica kluba, navodeći kako su se potrudili svojom rođendanskom proslavom publici približiti što su sve radili u ovom prvom desetljeću svog postojanja.

“Naši članovi publici su predstavili koreografije koje smo radili tijekom ove godine, a u kratkim videima predstavljene su prijašnje koreografije, naši članovi i sve ono što smo radili proteklih deset godina’’, izjavila je Željka, govoreći kako je klub na ovoj proslavi predstavio i svoj novi moderniji logo. Najtrofejniji plesni klub u uličnim plesovima grada Mostara i Hercegovine, Plesni studio B-Dance, osnovan je 15. listopada 2006. Osvajači su više od stotinu medalja te su višestruki pobjednici u kategoriji hip-hopa i break dancea na raznim natjecanjima, kako u BiH, tako i u inozemstvu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije