Dan planeta Zemlje

Predstava "Puna vreća želja" u Lutkarskom kazalištu Mostar

20.04.2021.
u 14:43

Lutkarsko kazalište Mostar će povodom Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja  igrati predstavu "Puna vreća želja" u tri termina u ovom tjednu. Izvedbe će biti u četvrtak 22.travnja u 18., u petak 23.travnja u 18 i u subotu 24.travnja u 11 sati. Predstava "Puna vreća želja" je nastala 2018. g. u okviru projekta Interreg IPA CBC IRENE kojeg je uspješno sa svojim partnerima proveo Grad Mostar. Naša "Puna vreća želja" je lutkarska predstava za djecu koja progovara o zaštiti i očuvanju prirode, koju je po tekstu Mire Gavrana adaptirao i režirao Ivan Kristijan Majić. Lutke, scenografiju i kostime osmislila je i izradila Maja Marković, a predstavu je uglazbio Igor Karlić.

Predstava je u okviru 27. SLUKA u Osijeku dobila povelju Odsjeka za povijest hrvatskog kazališta HAZU za promicanje hrvatske dramske književnosti na lutkarskoj sceni.
U predstavi igraju: Marta Haubrich, Ivan Nevjestić i Tibor Oreč.

Cijena ulaznice je 3 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen, iz Lutkarskog kazališta Mostar mole da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?