ravno

Otvoren festival „Ravanjski ljetni dani kulture 2018.“

18.06.2018.
u 12:08

Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade sinoć je, u ime dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, svečano otvorio festival „Ravanjski ljetni dani kulture 2018.“ u Ravnom.

U pozdravnom govoru, predstojnik Čerkez zahvalio je Ravnjanima što kroz ovakve festivale ali i svojim svakodnevnim aktivnostima, daju doprinos očuvanju tradicije koju su naši preci donijeli kroz materijalnu i nematerijalnu  baštinu, ali i što ulažu u razvitak i osuvremenjivanje Općine, čineći je sve poželjnijim mjestom za življenje ali i odmor.

„U Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i predsjedniku Hercegu, imali ste, a imat ćete i u budućnosti, iskrenog prijatelja i pouzdanog partnera za sve kvalitetne projekte koji će još više unaprijediti ovaj kraj i zadržati one bez kojih nam nema budućnosti – naše mlade.“, kazao je predstojnik Čerkez dodavši i to da uistinu rijetko koje mjesto ima prigodu u dva dana biti domaćin likovne kolonije i klesarske radionice, te prikazati predstave i tradicijske plesove.

Inače, „Ravanjski ljetni dani kulture 2018.“ održavaju se već treći put u organizaciji Općine Ravno i Udruge za očuvanje povijesne baštine „Stijena“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije