Mostar

Održan koncert 'Sretan ti Božić, narode moj'

BiH,22.12.2015.Mostar,Dvorana Kosace, Tradicionalni Božićni koncert Simfonijskog orkestra Mostar i Akademskog zbora Pro Musica pod nazivom Sretan ti Božić narode moj održan je večeras u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.   Photo:Stojan Lasic
24.12.2015.
u 07:35

Bio je ovo osamnaesti po redu Božićni koncert mostarskih simfoničara i zbora. Nastupilo je 120 izvođača

Tradicionalni Božićni koncert Simfonijskog orkestra Mostar i Akademskog zbora Pro Musica pod nazivom "Sretan ti Božić, narode moj", održan je u prepunom Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Na koncertu je nastupilo gotovo 120 izvođača, a svi koji su svirali i pjevali uradili su to s velikim žarom, ljubavlju i htijenjem, što je publika prepoznala i znala nagraditi velikim pljeskom.

Na koncertu su nastupili Akademski pjevački zbor Pro musica, korepetitorica Marijana Pavlović, solisti Anđela Ljubić, Ivo Jurić, Karlo Milićević, Josipa Krezić, Hrvoje Merdžo. Svojim izvedbama oduševilo je pet klapa i to Drača, Narenta, Signum, Studenac i Bura, svi iznjedreni iz Zbora Pro Musica

Simfonijskim orkestrom ravnali su Dragan Filipović i Damir Bunoza.

- Što reći nego da sam prezadovoljan. Koncert je održan pred punom Kosačom i mogu slobodno kazati da je ovo bila kruna svih koncerata. Još jednom se zahvaljujem svim članovima Simfonijskog orkestra, Zbora Pro Musica, solistima kao i našim gostima koji su dali sve od sebe kako bismo napravili jedan istinski glazbeni ugođaj i podarili ga našim sugrađanima u ovo predblagdansko vrijeme - kazao nam je ravnatelj Simfonijskog orkestra Mostar Darko Nikolić.

Bio je ovo osamnaesti po redu Božićni koncert mostarskih simfoničara i zbora.

Sad slijedi stanka nakon koje polako počinju pripreme za četvrti Valentinovski koncert.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije