Jadranka Stojaković

"Moja generacija je zeznula stvar, trebali smo biti pametniji"

07.10.2015.
u 06:15

Jedna od najvećih glazbenica s ovih prostora - kantautorica Jadranka Stojaković uskoro će objaviti knjigu o svome životu. U razgovoru za Klix.ba rekla je da je knjiga već napisana i sadrži dosta iskustava iz različitih razdoblja njezina života.

"Knjiga je nastala tako što sam svojoj prijateljici novinarki Milki Čeremidžić pričala o svom životu, a ona je snimala naše razgovore. Bit će to neka vrsta autobiografije", kaže Jadranka koja se nakon pada na pozornici 2009. godine bori s bolešću motornog neurona. Danas živi u Domu za starije osobe "Ivan Pavao" u Banjoj Luci i za sebe kaže da je bogata žena jer joj pomažu i posjećuju je brojni prijatelji, kako s prostora bivše Jugoslavije, tako i iz dalekog Japana, gdje je živjela pune 23 godine.

Rat u bivšoj Jugoslaviji Jadranka je teško proživljavala. Nije mogla napustiti zemlju sve do 1998. godine kada je Japan priznao BiH, a Jadranka dobila bh. putovnicu. Nažalost, uslijedio je i pad na pozornici. Ističe da u svom životu baš ništa ne bi promijenila, osim da je mogla više djelovati na svijest svoje generacije koja je, kako kaže, "zeznula stvar", prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?