Kiseljak

HKUD 
"Fra Karlo Kujundžić" popunjava školu folklora

folklor
Ivica Galovic/PIXSELL
06.11.2015.
u 06:15

Iz Hrvatskog kulturno- umjetničkog društva "Fra Karlo Kujundžić" ovih je dana svim zainteresiranima upućen poziv da se pridruže školi folklora koja odnedavno djeluje pri Hrvatsko me kulturno-umjetničkom društvu osnovanome u ljeto 2013. godine s ciljem očuvanja i njegovanja kulture i tradicije hrvatskog naroda.

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Fra Karlo Kujundžić" osnovala je skupina volontera mjesnog područja Brestovsko, u općini Kiseljak.

Osnivači su sami prikupili potrebna sredstva za registraciju Hrvatskoga kulturno umjetničkog društva, a plan im je kroz javne nastupe članova promovirati društvo te tako uz članarine prikupiti sredstva za financiranje.

Nakon što je nedavno formirana sekcija folklora Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Fra Karlo Kujundžić" u nedjelju, 8.studenoga 2015. godine, u 18 sati počinje s prvim satima škole folklora.

Stoga se pozivaju svi zainteresirani da se učlane u školu folklora, priopćili su iz Hrvatskoga kulturno- umjetničkog društva "Fra Karlo Kujundžić".

Više informacija o Društvu, kao i školi folklora može se dobiti i na njihovoj web- stranici. (Ana Popović)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?