HNS Plus

Gradsko kazalište mladih Vitez gostuje u Posušju

10.06.2016.
u 10:00

S ciljem promocije kulture i umjetnosti, Odjel za kulturu, sport, medije i informiranje Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH pokrenuo je projekt HNS PLUS koji će kroz nekoliko ciklusa najširoj zainteresiranoj javnosti ponuditi sadržaje iz kulture kao što su književne večeri, gostovanja kazališnih predstava, koncerata i slično.

U više od mjesec dana HNS PLUS će svoje programske aktivnosti održavati kroz prvi ciklus u Mostaru, Travniku, Tuzli, Širokom Brijegu, Posušju i Kiseljaku. U okviru programa HNS PLUS, Gradsko kazalište mladih Vitez s predstavom “Šmizle” gostuje u Posušju u kinodvorani danas s početkom u 20 sati.

“Šmizle”, autora Miroljuba Nedovića, a u režiji Brune Grebenara, pobrale su velik broj nagrada u BiH, ali i na međunarodnoj sceni. Predstava govori o šest žena iz prošlog stoljeća koje su, u “kavani” od prije 30 godina, pjesmom i plesom odlučile promijeniti način življenja, odlučile ne biti podsjetnica na prošlo vrijeme te biti moderne žene koje nemaju muževe. One nemaju auto, kućnog ljubimca ni talenta, ali imaju bend i jedne druge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?