Dodik

Kršenje Ustava u FBiH tiče se i R. Srpske

dodik
Dejan Moconja
20.03.2011.
u 13:11

Dodik je izjavio da formirana vlast u FBiH nema ni legalitet ni legitimitet, niti je za to dobila potvrdu Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik okupio je jučer na sastanku u Banjoj Luci predstavnike parlamentarnih stranaka iz RS-a na kojemu je bilo riječi o političkom stanju u BiH. Sastanku su se odazvali čelnici većih stranaka, kao i dužnosnici SNSD-a. Dodik je izjavio da formirana vlast u FBiH nema ni legalitet ni legitimitet, niti je za to dobila potvrdu Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

- Mislim da mi moramo otići na Parlament i tamo donijeti određenu našu rezoluciju, deklaraciju, reći da ne prihvaćamo ignoriranje osnovnih daytonskih načela, jer je to suština koja se tiče i nas, te da na taj način pošaljemo našu jasnu poruku, rekao je predsjednik Dodik. Također je najavio i da neće uspostaviti državnu Vladu bez legitimne vlasti iz Federacije BiH.

Ključne riječi

Komentara 22

TU
Tuce
15:54 20.03.2011.

park,100% si u pravu sto se tice ovg idiota na siki on svaki dan ima nesta novo kao baba vanga(gatara)

LP
Ljubomir Pavlovic
16:17 20.03.2011.

Sve, sve, ali Dodig da nam drži predavanje gdje kršimo ustav pa to je skandal. Otkako je uzeo Čovića pod svoju ruku od tada je Hrvate i krenulo i od tada sve što Čović čini njemu odgovara i RS. Čović će i crnog vraga prihvatit samo da ostane na vlasti i briga ga za Hrvate.

PA
park
13:33 20.03.2011.

Ama čovječe odjebi , prvo vrati sve protjerane iz RS pa onda dijeli lekcije uokolo ! Nemožete skupit 100 km da pošaljete narodu Japana već dječica iz škola pišu pisma podrškr svojim vršnjacima (svaka čast djeci , a vama na čast ako je imate , mada sumnjam) , a znamo koliko je škola u cijeloj Bosni napravio Japan . Okani nas se čovječe , brini se o svom poslu , reko si da te Federacija ne interesuje zato ne doljevaj ulje na vatru da u njoj ne bih i sam izgorio , mada ti to iskreno želim .......

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?