VIDE SVOJU ŠANSU

Islanđani: Sretni smo što smo izvukli Hrvatsku

lars lagerback
Reuters
21.10.2013.
u 15:55

- Hrvatska je jaka momčad, ali su mi rekli da nema velikih razlika između njih, Grčke i Ukrajine. Sretni smo s protivnikom kojeg smo dobili - rekao je islandski izbornik Lars Lagerbäck.

Hrvatska će put do Brazila tražiti preko Islanda, reprezentacije koju su svi priželjkivali kao potencijalnog protivnika. Island nikad nije nastupio ni na svjetskom ni na europskom prvenstvu. Drugo mjesto u skupini E iza Švicarske u kvalifikacijama za SP u Brazilu i dodatne kvalifikacije su im najveći uspjeh u povijesti.

- Nije važno koga smo dobili. Htjeli smo preskočiti Portugal. Hrvatska je jaka momčad, ali su mi rekli da nema velikih razlika između njih, Grčke i Ukrajine. Sretni smo s protivnikom kojeg smo dobili - rekao je islandski izbornik Lars Lagerbäck.

Island će prvu utakmicu igrati kod kuće, a u ovim kvalifikacijama dobili su tri utakmice, dok su dvije izgubili.

- Nekad je bolje igrati prvu utakmicu kod kuće jer onda možemo uoći uzvrata ostvariti dobar rezultat. Obje utakmice bit će jako teške i nije bitno gdje će se igrati prvu utakmicu.

>> Kovač: Kako to Bog namjesti, triput smo već pobjeđivali Lagerbäcka!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije