Nakon utakmice

Ibrahimović: Hrvati, hvala na pljesku!

luka modric
AFP
01.03.2012.
u 00:05

Ibrina mala škola nogometa, tako je za reprezentativce izgledala Bilićeva pripremna utakmica sa Šveđanima

- Znate, u ovom periodu posljednjih godina uvijek izgledamo slabo, nismo baš mnogo pokazali. Istina, mi u momčadi nemamo tako veliku klasu igrača poput Ibrahimovića, a sve se ionako vrti oko njega. Nismo u pravoj formi, ali imamo vremena pripremiti se - veli Darijo Srna.

Kako kapetan komentira tri četvrtine praznih maksimirskih stolica?

- Ljudi su ljuti na ljude iz HNS-a, ali nažalost mi na to ne možemo utjecati...

Tu se zaustavio, a uskočio je Luka Modrić.

- Nadigrali su nas, izgledali smo prazno, pali smo bez borbe, nije bilo kvalitete, a ni sam ne znam čemu je to razlog. Ne osjećamo se dobro, jer ljudimo nismo pružili optimizam prije Eura, Ibrahimović je ukrao show...

Joe Šimunić imao je zadatak puhati Milanovom superstaru za vrat, ali ovaj se šetao kako je htio.

- Svi smo samo gledali kako igra profesor Zlatan Ibrahimović, svaka mu čast. Već mi se dugo nije dogodilo da se tako izgubim.

- Pa kako ga nitko nije pokrivao?! Vidjelo se to dugo, ali nitko nije reagirao - dodao je Danijel Pranjić.

Nesigurnim potezima proslavio se Stipe Pletikosa, te "asistirao" Ibrahimoviću za pogodak, skrivivši jedanaesterac na Elmu.

- Treba dići glave, znamo itekako dobro koliko vrijedimo. Bilo je grešaka, a ono što mene smeta je što već duže vremena stalno tu loptu vraćamo prema natrag. To treba pod hitno ispraviti. I ono što me je povrijedilo, zašto tribine fučkaju Modriću kad izlazi, a plješću Ibrahimoviću... Nismo djeca, nećemo se ljutiti, ali nije to lijepo čuti.

Mariiju Mandžukiću ne cvatu ruže kod trenera Felixa Magatha, koji je najavio kako će ga vratiti u momčad tek kad se on vrati u formu, kod Bilića je dobio priliku od početka.

- Nismo bili pravi, ali ni gledatelji... očekivali smo više ljudi, pogotovo nakon plasmana na Euro. Magath? Ne želim o tome razgovarati...

Jedan od rijetkih, iskreno tužnih, bio je Eduardo:

- Znam da su svi tužni, ali nismo bili pravi, bili su puno bolji, danas ih je stvarno išlo. Ali, čemu zvižduci? Ispalo je kao da smo tamo neka 50. reprezentacija svijeta. A, da je bilo više ljudi, siguran sam da bi imali više motiva, da bi i rezultat bio drugačiji

Što vam je rekao izbornik?

- Dečki, glavu gore!

Vratimo se na zvijezdu, ispračenu pljeskom s maksmirskih tribina, koje su onako prazne bile u švedskim bojama - plave sjedalice i žuti prolazi.

- Hrvatska ima odličnu momčad, a iako su danas izgubili, to ne mijenja moje mišljenje. Jako mi je drago što mi je publika skandirala kad sam izlazio... Hvala im - poručio je Ibrahimović.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije