Full contact

I Pavić i Assi obećavaju nokaut, dvorana Circus Krone bit će krcata

Pavić
20.09.2012.
u 09:54

Pavić je iskusan borac iza kojega su brojne pobjede

Grad Žepče dobio je prekrasnu sportsku dvoranu u sastavu Katoličkog školskog centra Don Bosco. Svečanost otvorenja dvorane kapaciteta 1500 mjesta, uveličali su međusobnim susretom aktualni prvaci Bosne i Hercegovine i Hrvatske, klubovi Široki i Cibona.

Prepune tribine

Pred prepunim gledalištem košarkaši Širokog bili su bolji 73:67. Na otvorenju su bili mnogi uglednici iz političkog i javnog života Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske. Ljubitelji košarke mogli su uživati u meču dva najbolja tima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Iako je meč bio prijateljskog karaktera, to nije omelo igrače Širokog i Cibone da daju sve od sebe i gledateljima priušte spektakl za oči i dušu. Susret dva višestruka državna prvaka protekao je u dva različita poluvremena. U prvom su Zagrepčani bili bolji od Širokobriježana i imali na koncu šest poena prednosti. U nastavku susreta izabranici Ivana Velića zaigrali su čvršće i bolje. Takav pristup donio je i ploda, te su momci s Pecare uspjeli u potpunosti preokrenuti rezultat. U redovima Širokobriježana najviše poena postigao je Željo Šakić 18, a ostali igrači imali su slijedeći učinak. Josip Naletilić i Marko Šutalo ubacili su po deset poena, Boris Barać i Vedran Morović po 9, Ivan Ramljak je dodao 8 poena.

Odlična publika


- Lijepo smo dočekani u Žepču. Publika je zaista bila za svaku pohvalu, pljeskom je nagrađivala dobar potez igrača i jedne i druge momčadi. Mi smo u prvom poluvremenu bili u zaostatku za Cibonom. U nastavku smo zaigrali čvršće i brže i uspjeli doći do pobjede, kazao je kapetan Širokog Josip Naletilić. Susret protiv Cibone za Široki je sedmi u pripremnom razdoblju. Igrače Ivana Velića u petak i subotu čeka nastup u Širokom Brijegu na memorijalnom košarkaškom turniru na kojem će uz njih još nastupiti Zadar, Šibenik Jolly i Split. Bit će to jedna od posljednjih provjera Širokobriježana pred početak regionalne lige koja kreće 29. rujna. U prvom kolu Široki će biti domaćin drugom bosanskohercegovačkom predstavniku Igokei iz Aleksandrovca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije