Dolaze Vatreni

HŠK Zrinjski u Mostaru igra s Hrvatskom!

Luka Modrić
15.05.2013.
u 11:06

Dolazak 4. nogometne sile na svijetu sjajna prigoda za promidžbu

Jako je jučer u Mostaru odjeknula vijest kako će Hrvatska nogometna reprezentacija 1. lipnja gostovati kod Zrinjskog, na stadionu pod Bijelim brijegom. Član uprave HŠK Zrinjski Danko Šulenta vodio je jučer cjelodnevne razgovore, dogovarao je detalje. Pravovremena reakcija članova Uprave Zrinjskog dovela je do dogovora.

Štimac održao obećanje

- Ranije ove godine izbornik Igor Štimac, za vrijeme boravka u Mostaru, gdje je posjetio prostorije navijače Udruge Uvijek vjerni, načelno je obećao dovesti Hrvatsku reprezentaciju u Hercegovinu. Nakon što je postalo jasno kako će se Hrvatska za ovu utakmicu pripremati u Međugorju, otvorila se mogućnost za takvu kombinaciju. Preko nekoliko svojih prijatelja, koji dobro poznaju Štimca, uspjeli smo s njim stupiti u kontakt. Još dok nismo ni uspjeli razgovarati, Štimac je tajniku HNS-a Zorislavu Srebriću dao je nalog da zatraži prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim - kazao nam je Danko Šulenta, član uprave Zrinjskog.

Detalji

Igor Štimac tako je održao svoje obećanje. - Ne treba ni govoriti koliko je ovo za Zrinjski, ali i cijeli hrvatski narod u BiH značajan trenutak. U dogovorima sudjeluje cijela uprava na čelu s predsjednikom Marinom Raspudićem. Ovo je za nas sjajna prigoda da Mostar promoviramo u lijepom svjetlu, dat ćemo naš maksimum kako bi organizacija bila na vrhunskoj razini - dodao je Šulenta. Detalje oko susreta već dogovoramo, za sada znamo kako ćemo igrati 1. lipnja.

- Nadamo se kako bi to mogao biti neki večernji termin. Te detalje će ispred kluba dogovarati gospodin Ivan Beus. Riječ je o međunarodnom susretu, koji iziskuje određenu proceduru. Na travnjaku već radimo, pokušavamo ga dotjerati kako bi uvjeti za utakmicu bili na vrhunskoj razini. Naša prva momčad će zbog ove utakmice u trenažnom procesu ostati još tjedan dana duže. Za sve u klubu, posebno za momčad, ovo je prigoda da budu dijelom jedne lijepe priče - kazao nam je Davor Martinović, potpredsjednik Zrinjskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije