posljednji trenuci

Hosni Mubarak pao u komu, sinovi bdiju pored njegova kreveta

'Former Egyptian President Hosni Mubarak is seen in the courtroom for his trial at the Police Academy in Cairo in this still image taken from video August 3, 2011. Egypt\'s Hosni Mubarak was shown whe
'REUTERS TV'
Autori: mvi/VLM, tli/VLM
11.06.2012.
u 14:41

Liječnici su već dva puta morali defibrilatorom normalizirati rad njegova srca. Nitko iz zatvorske bolnice nije želio komentirati je li defibrilator korišten zbog zastoja srca ili neujednačenosti otkucaja.

Zdravstveno stanje Hosnija Mubaraka (84) sve je lošije, a CNN piše da je egipatska vlada potvrdila kako je bivši predsjednik pao u komu. Liječnici su već dva puta morali defibrilatorom normalizirati rad njegova srca. Nitko iz zatvorske bolnice nije želio komentirati je li defibrilator korišten zbog zastoja srca ili neujednačenosti otkucaja. Činjenicu da je Mubarakovo zdravstveno stanje sve lošije potvrđuje i to da stalno prima infuziju.

– Posjetio sam ga u subotu i za vrijeme mog kratkog boravka u zatvoru Hosni je triput pao u nesvijest. Žalio se na jake predinfarktne bolove u prsima. Unatoč ozbiljnosti situacije i našoj molbi da ga se hitno preveze u vojnu bolnicu, tužitelji su odbili naš zahtjev zbog toga ću podnijeti žalbu – rekao je Mubarakov odvjetnik Fareed El Deeb.

U međuvremenu, Mubarakovi sinovi Gamal i Alaa stalno su uz postelju svog oca u zatvorskoj bolnici na jugu Kaira gdje je smješten nakon što mu je 2. lipnja pozlilo kada je čuo presudu kojom je osuđen na doživotni zatvor.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije