Međugorje

Hajduk s Rudarom odigrao ilegalni susret

Utakmica
13.07.2012.
u 10:08

Hajduk se zadržao dva dana, ali igrači i vodstvo su našli vremena obići Brdo ukazanja

Nakon što su prije nekoliko dana nogometaši Hajduka odigrali “ilegalnu” utakmicu protiv prijedorskoga Rudara na Poljudu, bez najave i bez nazočnosti publike, te s markerima preko majica, Hajduk i Rudar dogovorili su uzvrat u Međugorju.

Ljuti na fotoaparate

Opet ilegalno, jer Hajduku su zbog dugova zabranjeni javni nastupi. Ipak saznali smo za utakmicu i ušunjali se s bilježnicom i fotoaparatom na jedno od igrališta SC Circl International. Splićani su se ljutili na piskarala, osobito na fotoaparat, no mi smo koji put kriomice škljocnuli... Nismo mogli dobiti ni sastave momčadi, pa smo na sve načine pokušali saznati imena igrača. Dvojicu-trojicu nekako smo prepoznali, ostale ne, jer za Splićane su uglavnom igrali mladi momci, bivši omladinci i tek pristigle prinove. No, snašli smo se slušajući s tribina povike trenera Miše Krstičevića igračima. A Mišo je glasno vikao: To Kale, dodaj Jonja, bravo Vlado... Pa ispada da su za “narančaste” (Hajduk) nastupili: Kale, Tomi, Jura, Maglica, Stojan, Kuki (kojemu je Mišo jednom kad je pogriješio doviknuo: Kukavico!), Giga, Jonja, Elez, Benca, Oz, Vlado...

Posjet Brdu ukazanja

Kako Hajduk zbog kazne nema pravo javnih nastupa, tako ni njegovi protivnici ne smiju igrati protiv njega, pa su i igrači Rudara imali markere – žute boje. Isto vrijedi i za suce – oni su navukli zelene markere. Završilo je 1:1. Pogodak za “narančaste” zabio je Giga, za “žute” je poravnao Koka. Onaj termin “završilo” baš i ne stoji, jer su suci poslušali povike i trenera Splićana Krstičevića i trenera Prijedorčana Velimira Stojnića da utakmicu odsvira nekih 5–6 minuta ranije zbog mraka. Hajduk se u Međugorju zadržao svega dva dana, ali igrači i vodstvo ipak su našli vremena obići Brdo ukazanja i otići u crkvu sv. Jakova. Ostaje vidjeti koliko će im ovo pomoći da u drugom pretkolu Europske lige svladaju latvijski Skonto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije