Kupališna sezona

Gradski bazeni otvaraju vrata, počinje škola plivanja

Bazen
Stojan Lasić
18.06.2012.
u 10:34

Mnogi će osvježenje potražiti na gradskim bazenima u Mostaru i Širokom Brijegu

Upek’o je hercegovački zvizdan, sezona kupanja je počela. Zbog loše ekonomske situacije, mnogi će Mostarci spas od žege potražiti na nekom od lokalnih kupališta ili na Gradskom bazenu koji i ove sezone spremno dočekuje kupače, ali i sve zaljubljenike u dobar provod i noćni život.

Niz sadržaja

- Naravno i ove sezone očekujemo velik posjet na Gradskome bazenu, ali osnovni preduvjet za to bit će lijepo vrijeme. Što se tiče bazena, mi smo se potrudili našim sugrađanima svih dobnih uzrasta ponuditi niz sadržaja. Danas počinje škola plivanja za najmlađe i neplivače. Na našem bazenu djeluju tri plivačka kluba Velež, Zrinjski i Orka, i zainteresirani imaju slobodnu mogućnost izbora. Škola plivanja odvija se četiri dana u tjednu. Sigurnost na bazenu je zajamčena i o njoj brigu vode certificirani redari i spasioci. Mislim da ovdje osvježenje može pronaći svatko jer je primjereno svačijem ukusu i džepu - kazao nam je Ića Džidić, voditelj Gradskog bazena Mostar, u čijem se sklopu nalazi mali i veliki bazen. Cijena ulaznice je pet KM za odrasle, odnosno dvije KM za mališane. Osim po vodenim radostima, Gradski bazen Mostar poznat je i po dobrom noćnom provodu, uz partyje i koncerte estradnih zvijezda. Tako će uskoro na Gradskom bazenu u klubu Daleka obala koncerte održati i popularna zvijezda estrade Mostarac Željko Samardžić (21. lipnja) te Splićanka Jelena Rozga (12. srpnja ). I na Gradskom bazenu u Širokom Brijegu i ove ljetne sezone bit će organizirana škola plivanja koja će trajati dva mjeseca.

Omiljena odredišta

Škola počinje 18. lipnja, Cijena je 100 KM. Za više djece iz iste obitelji organizatori su osigurali popust. Uz dobru zabavu na bazenu, opuštanje u caffe baru i ove godine očekuju nas najbolji partyji. Veliki broj Hercegovaca osvježenja će pronaći i na bazenima u Međugorju, ali i na obližnjim rijekama i jezerima poput Bune, Trebižata, popularnih Kravica, Boračkog jezera i dr. Za one nešto odvažnije i željne avanture tu je sve popularniji rafting u gornjem toku rijeke Neretve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?