Rukomet

Goluža novi trener kluba CO Zagreb: Brzo smo se dogovorili

\'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Slavko Goluza, Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
16.04.2012.
u 12:42

– Treće je mjesto u SEHA ligi neuspjeh, zato je Obrvan i smijenjen – rekao je direktor kluba

Slavko Goluža novi je trener rukometnog kluba Croatia osiguranja Zagreb nakon što je smijenjen Ivica Obrvan zbog lošeg rezultata na završnici SEHA lige.

– Treće je mjesto je neuspjeh, a to što nismo igrali finale donijelo nam je i financijske gubitke. Protiv igrača pokrenut je stegovni postupak, a kazne će biti poznate za nekoliko dana. S obzirom na to da imamo mnogo reprezentativaca, izbor Slavka Goluže sasvim je logičan – rekao je direktor kluba Josip Guberina.

Slavko Goluža momčad je preuzeo do kraja sezone, a poslije će se vidjeti postoji li mogućnost nastavka suradnje.

– Gledao sam završni turnir SEHA lige, bilo je dobrih stvari, ali i loših, a njih ćemo pokušati ispraviti već do utakmice s Nexeom. Klub me pozvao u pomoć i vrlo brzo smo se dogovorili – rekao je Goluža.

Treba istaknuti da će svaki gledatelj koji kupi ulaznicu za utakmicu protiv Nexea u srijedu u 18.30 moći besplatno ići na utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije