Skakale mu po autu

Gole aktivistice usred Bruxellesa napale tuniskog premijera

Patrick Vieira
Foto: AFP
1/2
25.06.2013.
u 13:18

Feministkinje su napale službeni automobil u kojemu se nalazio tuniski premijer zbog feministkinja koje je zatvorio u svojoj zemlji zbog prosvjeda

Aktivistice u toplesu su napale tuniskog premijera usred Bruxellesa zbog zatvaranja kolegica aktivistica.

Pripadnice feminističke grupe Femen organizirale su prosvjed u toplesu pred zgradom Europske komisije zbog posjete tuniskog premijera Ali Larayedha. Kada su ugledale službeni automobil tuniskog premijera, poletjele su prema njemu. Samo u trapericama, s ispisanim porukama po tijelu, jedna od aktivistica je skočila na prednji dio, potom na krov vozila u kojem je sjedio premijer, a ostale trčale za autom vičući:

"Prestanite s tlačenjem!".

Osiguranje je ostalo pomalo zatečeno, no ipak su uspjeli skinuti ljutu ženu s krova službenog automobila, te spriječiti ostale da "rade nered".

Feministkinje su organizirale prosvjed  zbog zatvaranja četiri feministkinje koje su na sličan način, točnije u toplesu, prosvjedovale u tunisu ispred suda zbog zatvaranja Amine Tyler optužene za vrijeđanje Islama natpisom "Femen" koji je postavila u blizini džamije.

>>Kolika je opasnost od selefija u Njemačkoj?

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?