VIAGRA KAO ORUŽJE

Gadafijevi vojnici siluju žene i djecu kako bi sijali strah

gad
afp
26.04.2011.
u 12:27

Humanitarci su svjedočili stravičnim pričama o spolnim zlostavljanjima, uključujući i zločin u kojem je skupina djevojčica oteta i zlostavljana četiri dana

U svijet je izašla istina o tome da Gadafijevi vojnici u bespoštednoj borbi ne biraju sredstva pa čak sustavno siluju žene, navodno i djecu, kako bi zastrašili i demoralizirali protivnike. I međunarodne humanitarne organizacije navode da vojnici siluju osmogodišnju djecu pred očima njihovih roditelja.

Humanitarci su svjedočili stravičnim pričama o spolnim zlostavljanjima, uključujući i zločin u kojem je skupina djevojčica oteta i zarobljena na četiri dana. Nakon što su puštene na slobodu, bile su toliko traumatizirane da nisu mogle govoriti. Druga su djeca opisivala kako su bila prisiljena gledati kako im ubijaju očeve i siluju majke.

– Izvještaji o seksualnom nasilju nad djecom su nepotvrđeni, ali su pouzdani i ponavljaju se u četiri kampa u kojima smo bili – rekao je Michael Mahrt, humanitarac koji se bavi zaštitom djece.

Mahrt je rekao da su djeca govorila o zločinima nad drugom djecom, no da je moguće da su se te stvari događale njima, ali su previše uznemireni da bi o tome govorili.

I mnogi drugi izvještaji govore o tome da Gadafijevi vojnici uzimaju Viagru te siluju djecu i žene.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
22:08 01.05.2011.

Gadafijevi vojnici siluju žene i djecu i magarce kako bi sijali strah, da malo ubacimo demokratske istine -propagande kako bi opravdali zločine sa neba ! Tako to treba !

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije