Old Trafford

G. Neville: Mourinho je Fergusonov nasljednik

'Manchester United\'s English forward Wayne Rooney (R) watched by Manchester United\'s Welsh midfielder Ryan Giggs wins a header during a training session at the Carrington complex in Manchester, nort
'ANDREW YATES'
15.03.2011.
u 09:31

Manchester je ove sezone u Ligi prvaka primio samo jedan pogodak, a vratar Marseillea nije svladan već 512 minuta

Za Garyja Nevillea, legendu Manchester Uniteda, dvojbe nema. Jedini dostojan nasljednik sir Alexa Fergusona je – Jose Mourinho!

– S obzirom na njegove uspjehe, bio bi pravi izbor za čelnike Uniteda, a i Mourinhu mora laskati kad ga se spominje kao nasljednika velikog Alexa Fergusona – istaknuo je Neville, koji je cijelu karijeru proveo u tom engleskom klubu.

Nedavno su se pojavile glasine u engleskim medijima kako će se Ferguson oprostiti od crvenih vragova na kraju sezone, uspije li osvojiti naslov, a Mourinho nikad nije skrivao kako bi se volio vratiti na Otok.

Manchester United ulazi u uzvrat s Francuzima s jakim vjetrom u leđa. Iznenađujuće brzo oporavio se Nani, iako su prve prognoze govorile o jednomjesečnoj stanci, u pogonu su opet Carrick i Owen, pa čak i vječno ozlijeđeni i već zaboravljeni Hargreawes, no on nije prijavljen za Ligu prvaka.

Sve osim prolaza Manchestera u četvrtfinale bila bi prvorazredna senzacija, jer Marseille u toj fazi natjecanja nije bio od 1993. godine. United kod kuće nikada nije izgubio od Francuza u 11 nastupa, a sedam utakmica ove sezone u Ligi prvaka primio je samo jedan pogodak.

Čini se da je "manje od tri" gola najbolja preporuka za kladitelje, jer i Marseille ima granitnu obranu. Nije primila pogodak već 512 minuta. Posljednji put nokautirali su ih baš Englezi, Chelsea u Londonu (2:0) u grupnoj fazi. (dš/vlm, td)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije