Novinari Financial Timesa bolje poznaju Ivanec od domaćih
Komentari 279
Pa još bolje, gđo. Zastupnice... Nisam baš svjesno upotrijebio izraz "ispričati se", i potpuno se slažem da je primjereniji izraz onaj koji je upotrijebila gđa. Lovrić.... "izraziti žaljenje". Jer, ruku na srce, i nema se zašto ispričavati... ta nije ona ništa zakuhala. I lijepo od nje što izražava žaljenje nad rezultatima kuharice. Ova bacila palačinke uvis, obrnula ih u zraku, pa zalijepila za plafon.... koristim priliku da podsjetim obćinstvo kako je g. Petrov napokon progovorio!!! Ja umalo pao kad su sa TV zavrištali kako je Božo sazvao konferenciju za novinare na kojoj će ODGOVARATI NA PITANJA! I? I ništa. Rek'o nam napokon što se (stvarno?) zbivalo prije mjesec dana!!! I dodao da sa Karamarkom "još nije razgovarao" o Vasi kao ministru! Pobogu, pa znate li barem vi o čemu su dosad pričali??? Jeste li načuli nešto... mislim, onako neslužbeno??? Ministar nam fali već dugo duuuugo, a oni i ne pričaju tko će biti ministar??? ... pa ovo je stvarno za poludit....
Nego, poštovana gospođo zastupnice, kad je tema skrenula, evo jedne odlične teme za psihijatriju: Piše: Ivan Brodić Objava: 2.3.2016 | 09:58 Skandal koji vodi idiotizaciji nacije --------------- Autori: Iva Puljić-Šego, Marko Špoljar, Petra Maretić Žonja, Vedran Balen Objava: 2.3.2016 | | 10:00 napetosti U VLADI Karamarku dosta: čim se premijer vrati, traži razgovor o Lozančiću! _____________________________________________________________________________________________________________ Zar stvarno karamarko ima veće ovlasti od premijera???? ___________ Kako je krenulo, a ovdje vidljivo kod "naših" pacijenata, idiotizacija je već uvelike zahvatila naciju. _______ Nešto mediji moraju poduzeti da se ona ne proširi do Ivanca i tog sjevernog dijela Hrvatske. _______ Zna, znam, moram biti pristojniji, korektniji prema maloumnima, no, kad takvi ne shvaćaju niti prosječne, kamoli velikoumne, ali slijepo i bespogovorno slijede svoje istoumnike i istoumnice ---- kako s takvima održavati dijalog / višelog, kad sami vode identični monolog potpuno zanemarujući bilo kakav napredak prema dijalogu, kamoli višelogu ________ A to sve potvrđuju vaši kolege ovdje "kopirani" autori
čujovo 01.03.2016 u 17:21h _______- Ma stvarno??? _____ Vam fali ministar???? _____ Prošao sam pored čadora, nikog živog, nema niti transparenta - fali nam ministar ______ Gledam semafore na križanjima, niti njima ne fali ministar _____ Kako to da vama fali ministar???? ______ Koliko mogu pročitati vaše članke, ne fali vam niti daska u glavi, zašto sad odjednom pišete da vam fali ministar???? ______ To što nema ministra samo dokazuje kako nije potrebno niti ministarstvo _____- Jeftin način ukidanja ministarstva nema ministra, a poslovi idu dalje _______ Nitko od šatoraša se nije pobunio da nije dobio plaću od 25.000 kuna zbog toga što nema ministra ________ Očito sustav djeluje i bez ministra
Robinzon 01.03.2016 u 16:45h -I meni je žao što je toliko nisko pala ______ Možda su ju uhvatili kad je skinula štikle
livoguza2 02.03.2016 u 09:11h ______ Kriminalci kod mene ne prolaze _____ Tako da me kriminalac ne može metnuti na listu čekanja. _____- To što sebe vidiš na toj psihijatrovoj listi je tvoj problem ___-- Uostalom, blizu ti je pa možešš i pješke do njegove ordinacije i tamo krasti boži dane, ne moraš to ovdje - kradeš boži dane od jutra do sutra, otpješaći do ordinacije i čekaj kako i svako magare da trava naraste
čujovo 01.03.2016 u 12:46h ____________ Koliko im je IQ lopate bi okrenuli i mislili da su lizalice
ciglerru 01.03.2016 u 16:21h ______ Zašto bi se ispričavala za istinu???
Igi125 01.03.2016 u 16:19h ______ Pa gdje ste živjeli prije 25 godina???? _____ Uvijek su istok i jug tražili novce od Zagreba i sjevera, napuštali ognjište i bježali od rada na polju. _____ Ako se sjećate, a mediji su objavili izravnim prijenosom, "gradonačelnik" Zagreba je izjavio pred djecom kako je pobjegao od kuće samo da ne bi morao pomagati majci _____ Uhlijeboi se u Zagrebu i polako ga uništava, a njegovi zemljaci ga u tome podržavaju, dok sve siromašniji zagrebački umirovljenici nemaju niti za hranu pa se vesele svakoj kuni koju im ta stvorenja daju pred izbore kako bi šutjeli i pustili pljačkaša daljnoj vladavini za slijedećih 100 - 200 kuna
spomenuta trojka nije našla za shodno da komenira bahato ponašanje orepića koji 25 godina kasnije još uvijek nema m**a agresora nazvati pravim imenom već sa" tamo neki nesretnici " ... 91 god bio je podoficir jna....također je iskazao nezadovoljstvo prisustvomm predsjednicinim izaslanikom generalom Markačem... ????
Jedna mala pripomoć ljevoguzom iz NOB-a. Ćaća ti je sigurno slušao onu četničku pjesmu: "Oj Hrvati al' ćemo vas klati, kad se Pera iz Londona vrati". E, a Pera se nije vratio! Zašto se nije vratio i omogućio četnicima krvoprolića nad Hrvatima? Hajde odgovori na to pitanje.Što ga je to spriječilo da se vrati?
ču jovo "Ministar nam fali već dugo duuuugo, a oni i ne pričaju tko će biti ministar???" ........ I v Sloveniji fali ministar ? ...... Izrazi svoje žaljenje Ljubljani.
čujovo 01.03.2016 u 15:58h _____ Što od 49 % tnog predsjenika očekivati nego i dalje pomaganje partijskom ogranku pljačkaša uhljebljenih u partijski ogranak skhhdz čiji je osnivač bio jugogeneral kojem je na pameti bilo samo slijediti maršalov put za što se od svoje 16. godine zdušno zalagao ubijajući Hrvatice i Hrvate, a zatim u beogradu uzgajajajući srboljupce za stvaranje svojih polutana unuka ______ Povjesničari to pokušavaju skriti njegovim "zaslugama", a jedne od zasluga su i protjerivanje stanara "njegove kuće" i stanara okolnih kuća kako bi jugogeneral imao osjećaj sigurnosti u "vlastitom" okruženju i od "vlastitog" naroda. _____- Predsjednik se za to "borio" svojim školovanjem na kontinentu s druge strane kugle zemaljske na račun Hrvatica i Hrvata koji su i dalje bili pod čizmom komunista od kojih je predsjednik "pobjegao" da bi se vratio i podržavao te komuniste 25 godina nakon što su se ponovo dokopali vlasti baš zbog tog predsjednika čak ne polutana, nego 49 % tnjaka
Priča se po Hercegovini kako je jedino podpredsjednik Sabora Tepeš dobio pravo na službeno vozilo temeljem liječničke potvrde u kojojstoji da mu vožnja u tramvaju ugrožava život.Naime, nos mu je u problematičnoj visini, pa bi se u većim gužvama udavio zbog nedostatka zraka.Domoljubna koalicija je, nakon jednomjesečnog vjećanja ipak zaključila da je jeftinije dati mu službeno vozilo nego da za njega posebno kupe cijeli tramvaj.
P.S.Ispričavam se zbog netočnog naziva.Ne radi se o politbirou, već o Agitpropu.--Nisu se komunisti bez veze prekrcali iz SKH u HDZ.
livoguza2 01.03.2016 u 10:33h _____________ Nemate se čega bojati, urbi et orbi je poznato kako ste cijeli nesuvisli, od glave do pete i kao takvog vas nema zbog čega biti strah budući nesuvislost prosvjetljuje sve koji vas ne poznaju pa bi njih mogao uhvatiti strah kad vide kakve boje poprimate dok ovdje pokušavate farbati svoju nesuvislost postojanja
livoguza2 02.03.2016 u 20:04h ________ A jugogeneral franjo tuđman takve vukovarske pjevače oslobodio krivnje za ratne zločine pa sad slobodno šeću Hrvatskom i svijetom _____ Takve vi branite
"...dobri sa nam i crni kako bi na vlast vratili crvene..."?........... koja umna "misao"?? Nevjerojatno! Jesi li to unajmila kakvog PRovca da ti otkuje tu krilaticu? Mislim, fakat je da su ovi tvoji pocrnili... prije su, svi redom, izgarali naa suncu. Jel' ti to kritiziraš svoje??? Jedino nam "ministar kulture RH" strši. Nekad crn, danas se crveni zbog svog "antifašizma". Znaš li ti, dijete drago, što pričaš?
Baš me to interesira.Pokušat ću nešto i sam napisati o g. gradonačelniku.
Evo vidiš Vito da šljaka.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Robinzon 01.03.2016 u 16:45h -I meni je žao što je toliko nisko pala ______ Možda su ju uhvatili kad je skinula štikle _______- Pardon, krivo sam napisao , ispravak netočnog navoda - Možda su ga uhvatili kad je skinuo štikle