Novinari Financial Timesa bolje poznaju Ivanec od domaćih
Komentari 279
livoguza2 02.03.2016 u 09:11h ______ Da ti treba pod hitno psihijatra dokazuješ svakim svojim komentarom - jesli li ovdje napisao išta suvislo o temi???? ______ Čak niti jedan, prvi, ti nije povezan s temom, kamoli s istinom, a praviš sese kao prosvjetni djelatnik i katolik
Livoguza2, zbog ostalih komentatora, da vam sličajno ne bi netko povjerovao, ne raspolažem s kalendarom obaveza Z. Milanovićam kao ni s Karamarkovim ili bilo kojeg političara. Niti su mi uzor niti ih precjenjujem.
"Možeš li se sjetiti jesu li Predsjednikovi preci bili antifašisti partizani, ili su bili nekakvi drugi antifašisti???"__________Mogu. Predsjedničini su pretci bili antifašisti partizani, a moj sin antifašist hrvatski redarstvenik u toj akciji. I njezini su se pretci i moj sin borili za slobodu i demokraciju svih ljudi. Njezini pretci nisu krivi što je Partija s Titom na čelu donijela pomor Hrvata na kraju rata i totalitaristički sustav koji je gušio slobodu i ljudska prava gore od fašizma. Zato je uklonila Tita s Pantovčaka. A ti i ostali totalitaristi hoćete reći da je komunizam titovsko-staljinističkog tipa isto što i zapadnoeuropska demokracija. Ne razlikujete g...o od palačinke. Nije vam jasno da su oni svoj totalitarizam branili zidovima i žicom kako im sloboda, demokracija i ljudska prava ni slučajno ne bi ulizla u njihov zabran. Nisu čak dopuštali ni da njihovi državljani odu napasti se demokracije i slobode s druge strane žice i zida. Znaš li ti što se događalo onima koji su tajno pokušali prijeći preko grane? Znaš li ti da su oni zapadnu slobodu i demokraciju nazivali Trulim Zapadom? I napokon želiš li i ti reći da je njihov antifašizam bolji od zapadnog i da nisu jednaki? Lp.
Robinzon "O izbornoj prevari u kojoj je sudjelovala predsjednica države?" ...................... Daj se skoncentriraj ........ Nije izborna prevara ..... sprečiti pokušaj prevare.
Robinzon01.03.2016 u 13:56h_____________Pustolove! Ja iz svoje imotske vukoje bine vidim da se polako, ali sigurno, oko Milanovića steže obruč kako bi ga se privelo licu pravde zbog pokušaja udara na državne institucije kako bi prigrabio apsolutnu vlast u Hrvatskoj. Poluge prisile i propagande koje su mu vjerno služile polako slabe. Kada mu se izbije svaki adut iz ruke, past će kao gnjila kruška. Doduše, naivni Mostovci usporavaju njegov svekoliki pad. Još se Jelena Lovrić i Tomislav KLauški trude proglasiti ga pravednikom, a Predsjednicu urotnicom. Njihovo me djelovanje podsjeća na priču jednog moga susjeda koji je davno radio u Belgiji. Jednom tamo došao Hajduk za koji je navijao kako bi odigrao prijateljsku utakmicu s belgijskom reprezentacijom. Utakmica trebala početi, a sudaca nigdje. Da ne propadne utakmica, Vukas zamoli moga susjeda da on bude sudac i da nađe još dvojicu pomoćnika. Trebalo je samo desetak minuta dok Hajduk nije primio gol na radost cijeloga stadiona. Susjedu mi bilo žao Hajduka, naljutio se na gledatelje i donio odluku istu Lovrićkinoj: "Kad ste tako bezobrazni, nije gol Hajduku, nego vama. I tako je Hajduk pobijedio Belgijance. LP.
Robinzon " priznaješ da je priopćenje Ureda predsjednice i predsjedičina izjava, kako Petrovu nije pokazivala snimke nadzornih kamera, bila laž." ........... ???? ....... Si ti pukel ? ......... Nit sam bil v Uredu Predsjednice ...... nit sam videl snimke nadzornih kamera. ........ Kaj ja imam priznat. ....... Ja sam te sam ,,,,, diskretno upozoril ...... da si ti izjavil ......da je Milanovič ......na prevaru štel osvojiti izbore.
Vito "svaki ga puta stepem nakon što prestane žuboriti." ........ Bormeš se ti ovde stepaš ... i dok žuboriš.
Jura! Kada bi bila istina da je Predsjednica upozorila i snimkom dokazala B. Petrovu da ga mozgonja potkrada i vara, onda bi svaka tvoja primjedba bila vrijedna suhoga zlata. I ona da je Lozančić i u tomu slučaju zakazao. Ja sam siguran da se Predsjednica nije miješala u stranačke pregovore i da bi joj bilo najdraže da se nisu mogli dogovoriti kako bi raspisala nove izbore i omogućila biračima da presude varalicama i smutljivcima Milanovićeve nedomoljubne koalicije i Mosta i tako Hrvatskoj omogući stabilnu i hrvatsku Vladu. Ovako smo stalno u neizvjesnosti i dosadašnjem stanju teške bolesti. Čini se da ni Udba nije što je bila i da su joj potrebita puna 2 mjeseca da iskonstruira ovu prozirnu optužnicu protiv Predsjednice. Ova optužba o njezinu udaru na institucije ima jedini cilj osloboditi Milanovića od optužbe za udar na državne institucije i korištrnje SOA-e u stranačke svrhe. Robinzoni i družini je nepobitna istina ono što napišu Jelena Lovrić i Tomislav Klauški. Jer su Predsjednicu i Petrova odavno proglasili nepouzdanima. Čudno je da se Lovrićka nije dosjetila tvrditi kako ju je o svemu obavijestila Predsjednica. Neka se koprcaju! Lp.
u Ivancu izgleda u upravi normalni skromni ljudi...kao i naša Predsjednica čiji je ured uštedio u 2015-toj gotovo 7milj. kuna...shvatili su svi da valja štediti....bivši burduš za ništa još nas košta 2-3 milj ...za bivšeg premijera slušamo u bajnim izvješčina EUa kako je imao veliku šaku
Sve se bojim kako će novinari Financijal Timesa ili neke druge novinarske kuće, objaviti kako je naša predsjednica stvarno šaka jada, jer se je udružila sa jednom strankom kako bi na "drukčiji način" kako reče Šuica, omogućila dovođenje HDZ-a na vlast, iako je MOST već sve dogovorio sa SDP-om.Mogu si zamisliti naslov u novinama: Hrvatska predsjednica - prljava rabota.
Vukovar - viječnik mora uvjeriti 1318 stanovnika (juzm onaj ostatak 0,238)____________ Krk - 366 (juzm0,6) _______ Ivanec 217 (juzm 0,36) ________ Novalja 222 (juzm 0,33) _________ Pag 295 (juzm 0,846) _____________ Izgleda da je manji broj iza nule veći problem za razvoj, a onda se pojavi skoro cijeli broj i to opovrgne. ________ Tu mora uskočiti znanstveno istraživanje. ______ Ah, sjetih se, da vidimo - Zagreb Stanovništvo (2011.) - ukupno 790.017[1] stan. Gradska skupština broj članova 42 --- Zagreb 18.809 (juzm 0,928) _________ Da, stvarno treba znanstveno pristupiti problemu - i u Pagu i u Zagrebu skoro čovjek juzm napredak cijeg grada __________- Hrvatska ---- Stanovništvo - ukupno (2011.) 4.284.889 --- zastupnika 153 --- 28.005 (juzm 0,81) ________ Da bi istraživanje napretka bilo točnije znanstvenici bi morali usporediti broj zastupnika po stanovniku ___________ I tu se vidi da skoro čovjek stvara probleme ukupnom razvoju
Jura.Luzer Pozivati se na ratne događaje toliko godina nakon rata je totalna bedastoca. Radi se o loše vođenoj politici koja se održavala na jeftinom prodavanju domoljublja. Da stvar bude gora takvo stanje nastavilo se i u 21. stoljecu. Inace za za buducnost zemlje je jako pozitivno da se vlada ne može dogovoriti oko nicega, neki od ministara ne znaju ni kako se proracun puni, podpredsjednik vlade ne zna tko se predlaže za ministra obrane pa mu drugi podpredsjednik preko medija porucuje tko je njegov kandidat... Za to vrijeme premijer izgleda uopce ne kontrolira što se događa u vladi na cijem je celu.
A smije li se grkinjo pisati o čemu se nesmije.O izbornoj prevari u kojoj je sudjelovala predsjednica države? To se tiče i Ivanca i cijele države.
čujovo 01.03.2016 u 15:35h - Što je ona sa Božom raspravljala? _______ Moralo bi ostati u tajnosti kao što u tajnosti ostaju svi razgovori psihijatra s pacijenticom ili pacijentom. _____- božo imao psihijatrijski tretman i uvidio da bolesnik ima kroničnuu bolest, neizliječivu čak, što se svakim pojavljivanjem u javnosti sve više vidi
Livoguza2, ne zanima me i nebitno je koja je politička opcija na vlasti u Ivancu, jer je očito da tamo vlada opcija sposobnih i marljivih.
čujovo 28.02.2016 u 13:59h ______________ Amerikanci, američki predsjednikDwight D. Eisenhowe, je maršalu predložio u vrijeme kad je maršal okrenuo leđa staljinu, a nije spustio gače i sagnuo se, da na Jadranskim otocima postavi raketne baze velikog dometa. ________ Maršal mu je na to odgovorio da može, ali da mora USA za uzvrat zaposliti u svojoj državnoj upravi isti broj hrvatskih ekonomskih stručnjaka. _______ USA predsjenik je sazvao kongres kako bi se dogovorili o razmjeni i poslao odgovor: na žalost, ne možemo udoviljiti vašem zahtjevu. Hrvatski ekonomisti su razorniji od naših dalekometnih raketa. ________ Tako smo ostali bez raketa velikog dometa i razoreni našim ekonomistima
Robinzon 29.02.2016 u 08:36h _________- Novinari su prirodnim razvojem došli do saznanja dai oni ponekad jednosatvno moraju objavljivati istinu, a ne samo servirane vijesti iz "pouzdanih visokih izvora" ________ Moramo priznati, kad je Milanović prolazio pored predsjenika, nije predsjendik toliko vissok da bi novinari mogli napistati - "pouzdan visoki izvor", kao što su pisali o vijestima dok je Milanović bio premijer.
Sve je bilo korektno, a za uho mi je zapeo podatak da Ivančani mjesečno prosječno zarade nešto više od 3500 kuna (u poduzećima RH u prosincu 2015. bila je 5772 kune). ___________ Oprostite poštovana gospođo zastupnice, ne miješate li kruškee ijabuke??? _____ Ovo što zarađuju 3500kn mjesećno je netto, ono što dobivaju za 12 - 14 sati robovskog rada zajedno s prekovremenim, a to što nama servirate statistika je brutto i tu su uračunate plaće predsjednika i managera
...kad se samo sjetim da mu je Ruža ostavila u amanet jednu moćnu, mnogoljudnu stranku, stranku u usponu....? ... i kad vidim tu šaku jada danas...??? --- bah...
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ču jovo "pa što sam ja to prije 20 - 30 minuta slušao i gledao? " ....... Gledo si Podpredsednika Vlade ..... a gospođa Ružica je najavila presicu Prvog Podpredsednika Vlade ......... Daj se skoncentriraj ...