Novinari Financial Timesa bolje poznaju Ivanec od domaćih

Komentari 279

ČU
čujovo
15:39 01.03.2016.

...?... valjda King Konga???

VL
ciglerru
17:25 01.03.2016.

Čujovo, čujem da je prvi potpredsjednik Vlade sazvao presicu za 17.30.

VL
ČU
čujovo
17:53 01.03.2016.

evo opet onog daveža.... odoh ja, ispričavam se što ovako naglo prekidam.

VL
JL
Jura.Luzer
23:13 01.03.2016.

ču jovo "mog'o je za Prvog Podpredsjednika Vlade odrediti da nosi kokošje perje," .......... Jašta ......... da je mog'o....... Svašta je on mogo ...... ali ..... nebu mogel više.

VL
IG
Igi125
07:55 02.03.2016.

Jura.Luzer Pozivati se na ratne događaje toliko godina nakon rata je totalna bedastoca. Radi se o loše vođenoj politici koja se održavala na jeftinom prodavanju domoljublja. Da stvar bude gora takvo stanje nastavilo se i u 21. stoljecu. Inace za za buducnost zemlje je jako pozitivno da se vlada ne može dogovoriti oko nicega, neki od ministara ne znaju ni kako se proracun puni, podpredsjednik vlade ne zna tko se predlaže za ministra obrane pa mu drugi podpredsjednik preko medija porucuje tko je njegov kandidat... Za to vrijeme premijer izgleda uopce ne kontrolira što se događa u vladi na cijem je celu.

VL
VI
Vito
08:49 02.03.2016.

čujovo 01.03.2016 u 15:35h - Što je ona sa Božom raspravljala? _______ Moralo bi ostati u tajnosti kao što u tajnosti ostaju svi razgovori psihijatra s pacijenticom ili pacijentom. _____- božo imao psihijatrijski tretman i uvidio da bolesnik ima kroničnuu bolest, neizliječivu čak, što se svakim pojavljivanjem u javnosti sve više vidi

VL
VI
Vito
13:16 02.03.2016.

Robinzon 02.03.2016 u 10:46h ____- Kad sam ja naručen, dođem u bolnicu i zajendo s čekanjem ne provedem duže od sat, dva, ovisno kad uđem u bolnicu - sat ili dva prije nego mi piše na narudžbi. _____ Ako nema nekog naručenog dođem na red prije, ako ima pričekam. _____ Nikad nisam u bolnici čekao narudžbu mjesecima, imam pametnijih poslova - doktor / doktotorica mi na povijest bolesti napišu - dođi za dva do tri mjeseca i odem doma, ne zadržavam se u čekaonici tih dva tri mjeseca, kamoli duže.

VL
ciglerru
13:31 02.03.2016.

Livoguza2, a zašto sudovi u Bednji, Zaboku i Velikoj Gorici ne bi bili skloni vašoj logici?............... Ja sam o Ivancu pisala s vrlo konkretnim povodom, kao što pišem 99 posto postova - ovaj put to je objava Financial Timesu.

VL
LI
livoguza2
13:33 02.03.2016.

"Slaviti početak rata? Obilježiti da, ali slaviti?"____________Ciglerru! Nešto Vam se očevidno u glavi zabucalo. Zato Vas molim da još jednom pročitate moje komentare. Lp.

VL
ciglerru
14:26 02.03.2016.

Livoguza 2, u 9.54 sati ste u posljednjoj rečenici napisali "Danas s ponosom slavim dan njegove antifašističke borbe. "

VL
VI
Vito
14:37 02.03.2016.

livoguza2 02.03.2016 u 13:38h ______- Vidi, vidi, zar počinjete okretati kaput??? _____ Domoljubi žele napustiti fotelje kojih su se prijevarom dokoplai???? _____ To bi stvarno bilo nešto za posjetiti kao odlučnu romantičnu komediju - domoljub sa suzom u oku oprašta se od fotelje

VL
Robinzon
06:51 03.03.2016.

A ja tu zvijezdu čuo kako u Vukovaru pjeva: "Aoj, Slobo, šalji nam salate,/bit će mesa, klat ćemo Hrvate!".----------Pa i tu lažeš.Tu pjesmu su pjevale kokarde.Da zvjezda nije spriječila kokardu da dođe iz Londona, danas bi se na zagrebačkoj katedrali viorila četnička zastava, a Hrvati bi bili svedeni na nacionalnu manjinu do max. 2% stanovništva kraljevine Jugoslavije.Pa ako je to tebi isto................

VL
VI
Vito
08:54 03.03.2016.

čujovo 02.03.2016 u 16:04h _______ Četiri ste riječi uzaludno napsiali - razmisli i tipkaj našopaj se _____- To nema mozga za razmišljanje pa prema tome tipkanje više nije suvislo, a šopaju ga drugi

VL
VI
Vito
09:13 03.03.2016.

čujovo 02.03.2016 u 17:55h ______ Nemojte tako _____ I gadafi i sadam su bili podoficiri sve dok se nisu dokopali vlasti

VL
VI
Vito
09:30 03.03.2016.

Objava: 3.3.2016 | 07:56 Iznenađeni? Pogledajte kako Zagrepčani reagiraju kada pored njih bacite smeće na ulicu ____________________________--- Zanimljivost koju sam malo prije otkrio: Ne smijemo pisati mi lan ban dić zajedno _________ kad sam poslao ovaj tekst, nije se "oglasila" opomena da sam koristio zabranjenje riječi, nego se nije tekst uopće pojavljivao ______- Kad sam razdvojio riječi, tekst je odmah prošao: Što je tu nejasno????? ______ mi lan ban dić ne brine o smeću, zašto bi ijedan stanovnik brinuo o smeću???? __________ mi lan ba ndić nam uzima 18 % od plaće i mirovine da bi on imao plaću preko 15.000 kuna ________ milan ban dić dijeli naše novce rodijacima i kumovima pa onda neka se rodijaci i kumovi brinu o čišćenju smeća ---- ups, rodijaci i kumovi se i brinu o smeću što je prije nekoliko dana bilo i objavljeno u "vecernjaku" zajedno sa slikama na koji način se brinu _______ Ponovo pogledajte prvu ocjenu --- vidjet će te da je čovjek odmah reagirao - rekao je sarkastično: dobar tek --- pristojno je upozorio se lja ču da je vidio kako je bacila papir, a se lja ča očito nije reagirala, nije se posramila i podignula bačeni papir, nego je zdravo se ljački pomislila kako je muškarac gledao nju, a ne njezin postupak bacanja smeća pored koša. ______ Očito se ljača ne razlikuje urbane načine komuniciranja s primitivcima poput nje _______ Pogledajte vrijeme kad je objavljeno, i vrijeme mog komentara - cijeli sat se komentar "vrtio", cijelo vrijeme dok sam ovdje komentirao tamo nije hito prihvatiti "milanabadić" u cijelosti, nego tek kad sam ga "raskomadao" _____ Nova taktika cenzuriranja

VL
VI
Vito
11:18 03.03.2016.

Robinzon 03.03.2016 u 10:28h 03.03.2016 u 10:29h _____- Pokušajte to na stranici "večernjaka" - Objava: 3.3.2016 | 07:56 Iznenađeni? Pogledajte kako Zagrepčani reagiraju kada pored njih bacite smeće na ulicu

VL
Robinzon
14:53 03.03.2016.

Pustolove! Previdio si činjenicu da Radman ne će završiti u jami niti će biti živ zazidan u Barbarin rov. --------------Pjesnik je mislio na presudu bez suđenja.Nisu mu dali mogućnost da se brani.Živjela demokracija!

VL
Robinzon
07:17 29.02.2016.

Božu Petrova iznervirali sati, koje mu je predsjednica dala, pa je zbog toga odmah prekinuo sa Milanovićem. Ovi iz ureda predsjednice i predsjednica stvarno misli da smo mi svi d ebili.Iznervirali ga sati, a ne ono što mu je pokazala.

VL
VI
Vito
08:37 29.02.2016.

ciglerru 28.02.2016 u 12:05h ______________ Barem ga imam ___________- Drugi ovdje prisutni nemaju niti svoje mišljenje, kamoli nešto potpuno osobno kao što je ego. ___________________- Iz rječnika- ego = pretpostavljanje vlastitih interesa općim interesima _______________ I tako je moje mišljenje ispred kolektinog mišljenja ____________ Točno, nisam za jednoumlje koje nam nameću istomišljenici ____________ Samo sad treba odrediti kojim jednumnim istomišljenicima se moram pridružiti da bih ostao bez ega i postao jednouman?

VL
Robinzon
08:36 29.02.2016.

Niti jedne novine u on-line izdanju više ne spominju demanti Ureda predsjednice o tome da je predsjednica Boži Petrovu, na izvanrednim konsultacijama, kada ga je pozvala samog, pokazala snimke kako ljudi MOST-a ulaze u Banske dvore na razgovor sa Milanovićem.Vjest je skinuta sa stranica novina, e da nebi možda komentatatori razotkrili laži Ureda i predsjednice.Sada mi je jasno zbog čega je Milanović spomenuo ŠAKU JADA.

VL
« 1 ... 3 4 5 6 7 8 ... 10 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.