Novinari Financial Timesa bolje poznaju Ivanec od domaćih
Komentari 279
... dakako, pored policajaca treba ponovno izabrati i šofere u javnom prijevozu... sad kad smo opet mi Hrvati na vlasti u Hrvatskoj. Sumnjive su mi i one bakice na tržnici... svega tu ima! Mislim... na tržnici. Ministar "kulture RH" mor'o bi pod hitno smijeniti onu esdepeovku što glumi u nekakvoj papazjaniji... mislim, papazjanija može ostati, ali bez esdepeovke. Najbolje umjesto nje angažirati Vasu, da ne ostane, jadnik, bez titule i funkcije. ..... sačuvajmebožeizakloni bolesnika!
Ljevoguzo, pokušaji opravdavanja i relativiziranja direktnog mješanja predsjednice u postizborne koalicije stranaka i stavljanje institucije predsjednika na stranu jedne stranke, su ti nikakvi.Jadni čak.Što god rekao ostaje bijedna spoznaja o predsjednici, koja preko svoga ureda, lažima želi prikriti svoju protuzakonitu rabotu.Pridružujem se Milanoviću, bez obzira što bi mu i ja imao ponešto prigovoriti, u njegovoj odbojnost, rekao bi i gadljivosti prema takvom predsjedičinom ponašanju.
Britain’s Financial Times have named the northern Croatian town of Ivanec in its annual Cities and Regions of The Future 2014/2015 list… Ivanec was ranked in 8th place on the list of the Top 10 Micro European Cities (up to to 100,000 population) for strategy and attracting potential foreign investment. “Having Ivanec ranked among the top ten cities, in competition with 180 cities from across Europe, who have done the most to introduce strategies for attracting and encouraging direct foreign investment, is recognition for everyone in the City of Ivanec who have in recent years through various projects worked on creating the conditions for attracting investment. This is international recognition of the development plan we have set ourselves,” said Mayor Milorad Batinić, adding that they have done a lot of work on the town’s business and industrial zones in recent times, especially in the administration department, which has seen them receive a BFC (Business Friendly Certificate). Ivanec has a population of around 15,000 people.
P.S. možda ću sada i ja otiči na dvadesetčetverosatni odmor iz Večernjaka praviti društvo ljevoguzom.
A poznato je da ne volim pisati neargumentirane komentare.---------------------Ljevoguzi pravi si vic-majstor.Ovaj ti je najbolji.Nego, ne reče ti ni slovca o ovim optužbama da je predsjednica pozvala na "konsultacije" samog Božu Petrova prije konstituiranja vlade, da mu je rekla kako ima pet sati da se odluči na koju će stranu, a da se je Petrov, nakon toga što je čuo u kom vremenu se treba odlučiti, strašno naljutio na Milanovića, te, vidno srdit, odlučio raskinuti s njim dogovorenu suradnju i prikloniti se Karamarku.Neki kažu da mu je predsjednica, zbog čega ju je Milanović nazvao šakom jada,pokazala neke snimke kako mostovci u gluho doba noći, dolaze na razgovore sa Milanovićem.Jelde ljevoguzi da se i ti slažeš s tim da se je Petrov naljutio na Milanovića zbog sati, a ne zbog snimki koje mu je kao, pokazala predsjednica?To svatko zdravorazumski zaključuje.Kaj ne?
"...u Ivancu a u Zagrebu ? u policiji isti kadar kao i za vrijeme kukuriku vlade osim ostojića na čelu iste jna kadar..."???....... blažena li je glupost i posvemašnja zatucanost! Najbolje bi bilo cijeli policijski kadar, uključujući tu i Karamarkovuu "diviziju policijskih đenerala", prilikom svake primopredaje vlasti između SDP-a i HDZ-a, promijeniti. Zamislite "čuđenje i zaprepašćenost" naših sitnih duša kad, nakon primopredaje vlasti, policija ostane (manje-više) ista??? Nepojmljivo! To sve treba smijeniti! .... obrij me majko motornom pilom. Evo čitam kako srpski fašisti vode kampanju da se smijeni šef Partizana Ćurković... zamislite, nazivaju ga, onako pogrdno, Hrvatom! To je sasvim OK.... mislim, poslije izbora i pobjede nekakvih četničkih vojvoda, trebalo je odmah "uvesti red u državi" - prvo smijeniti sve Hrvate i sve antifašiste sa rukovodećih funkcija. Da je naš Franjo, kamo sreće, još poživio, i on bi se križ'o nad takvom čeljadi. Ta i on je gazdovao Ćurkovićevim klubom!... i to u odori JNA! Ja uopće ne mogu razumjeti da ljudi mogu baš toliko biti zatucani! ... hbte, doš'o na vlast HDZ i sad treba oformiti sasvim novu policiju??? Ma dajte? Totalni idiotizam, kretenizam, totalitarizam i zatucana ksenofobija.
Pardon, na četrdesetosamsatni.
Kada sam otišao u mirovinu samo sam se dvije godine vozio besplatno gradskim prijevozom,jer sam bio stariji od 65 godina, a onda je Milan Bandić to ukinuo.
Što ti znači potpisati dobar koalicijski ugovor? Sve. Na izborima onda ne moraš osvojiti niti jedan glas (čak ni svoj)! Poslije izbora pokažeš Karamarku ugovor i funkciju ugovorenu u ugovoru, i postaneš drugi čovjek u državi! Sad čekam da Tepeš razjuri i onu desetoricu jadnika što ih je neki dan postrojio, da se riješi konkurenata za prijestol.... mislim... to tako kod njih ide. I onda ćemo dobiti još "pešes" najčiščih i najautohtonijih pravaških stranaka..... i, naravno, još "pešes" crnokošuljaških turističkih atrakcija..... ma za ubit se kud ova država ide....
Po meni je vekši problem to kaj je šaka jada slagala da je Petrova pozvala da mu kaže koliko mu je dala sati da donese odluluku kojoj će se političkoj opciji pridružiti. A istina je da ga je pozvala kako bi mu nasamo prikazala snimke nadzornih kamera, te ga na taj način preusmjerila da poništi savez sa Milanovićem i ponovno da "nastavi pregovore" sa Karamarkom, te se na taj način kompromitirala mješajući se u izbore.
"...zahvali mu se za prisustvo na parastosu i lovici iz hr.dr. proračuna..."??? .... vjerojatno si se zabunila? Ministar nek se zahvaljuje lovici iz "hr.dr. proračuna", ja se zahvaljujem svom radu i slovenskom poslodavcu što me zaposlio da privređujem i sebibi i njemu... evo, vidiš i sama da se može zaraditi i na prisustvovanju nekakvom parastosu, na poziv, pazi ovo, pravoslavnih popova! Pozovu te, ti dođeš, oni tebi kažu riječ-dvije, ti njima riječ-dvije, onda se rukujete i izljubite, ti odeš i iz "hr.dr. proračuna" zagrabiš lovicu! Milina jedna. Ne znam tko je tu sretniji: ministar ili popovi?
Jura.Luzer 01.03.2016 u 13:21h ___________- Držim te za vrat, a ti i dalje pljuckaš po mušterijama, nisam ti ja kriv što te to veseli
...evo se i srpska četničadija digla na noge. Traže glavu jadnog Ćurkovića, Hrvata na čelu Partizana, koji je na toj funkciji zamijenio našeg Franju? Dobro, Ćurkovič ne odijeva uniformu JNA dok vodi Partizan, a Franjo ju je odijevao (obavezno uz onih 19 kila medalja i ordenja), ali... ali! Jel' netko vidi poveznicu izmešu naših i njihovih zatucanaca? Ja ne vidim...meni to sve isto.
"Podpredsjednik Vlade" i "Prvi Podpredsjednik Vlade"???... ovi ni Vladu ne umiju sastaviti kako je Bog rek'o. Dakle, gđo, Cigler.... izvinjavam se na zbrci... želite li vi to reći da je i Karamarko obeć'o odgovarati na pitanja??? Ne vjerujem. Nešto ste sigurno krivo čuli. Vjerojatno je to najavljen Karamarkov monolog o "onom nikakvom Milanoviću"... ili je naručio pitanja od one svoje služinčadi?
Gđo Zastupnice????... pa što sam ja to prije 20 - 30 minuta slušao i gledao? Gledao Božu i slušao kako ga jedna novinarka nešto pita, a on joj odgovara... Prije 40-tak minuta sam umalo pao kad su na TV-u prekinuli nešto i gromoglasno obznanili kako će Božo (napokon) progovoriti! ...kako sam ja znao, u 17:21, da će Božo reći to što je rekao, ali u 17:30???.... baš ste me uplašili!
Robinzon 01.03.2016 u 10:04h __________- Na History programu sam nekidan gledao o vremenu onog talijana i odmah me podsjetio na pokrete tog našeg podpredsjenika sabora _______ Samo mu fali izlazak na balkon Društva književnika na Jelačićplacu u Zagrebu
ciglerru 01.03.2016 u 11:27h ___________ Njemu pojam -sposobni i marljivi- je poznat kao kitovima Sahara i voće ____________- Nije on prosvjetljavao učenike, nego očito radio rupe u mučenicima po jamama diljem partizanskog puta kojeg pokušava skriti iza "Križnog puta" ___________ Poznato je da se lopovi javljaju kad prstom upiru u drugom smjeru - točno kao on - svugdje vidi "prave" dok je on taj koji je prosvjetljavao lubanje Hrvaticama i Hrvatima - da nije dao bi adresu onom tko ju je tražio u jednom prošlom zapisniku _______- Srdite se, ali to više nije vrijedno s od spomena, kamoli da ga se čak imenuje, jer se samim pisanjem i nadimka toga tipkovnica zagađuje
Robi... Pa ne slavi Guz svakakve obljetnice. Koliko mogu razumjeti, on obljetnicu slavi jer mu je i potomak sudjelovao u akciji. Da potomak, kojim slučajem, nije sudjelovao u toj akciji, ne bi Guz danas slavio potomke drugih Hrvata koji su se digli u obranu Domovine. Ne bi niš' slavio. K'o i sa penzionerima. Tko je '91. bio teški invalid, pa zbog invalidnosti nije mogao (taman i da je želio) ustati, taj je bio "manje vrijedan" od Uče koji koji je mog'o ustati. Obično samoreklamiranje... Guz vjerojatno traži da mu se na račun sina (kojemu svaka čast!) dodijeli nekakav dodatak na penziju. ...na stranu sve, ali stvarno mi je već muka od slušanja ovih hvalisavaca. Upravo prodaje svoje domoljublje...
Jura.Luzer 01.03.2016 u 17:36h ...... nisu bili pod direktnim dejstvima JNA. _______Nisu???? ______ A predsjednik glavu jugogenerala postavio na mjesto glave maršala _____ Možda kao trfej? ______ Uglavnom, svaki put kad predsjenik uđe u svoje dvore glava ga podsjeća na JNA
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Vito... pa daj čovječe!... ne fali meni ni Vaso ni nekakav "ministar iz kvote HDZ-a"... ta "kvota", to ti je Bogu za plakat. Što iz te "kvote" mogu izvući? Samo nekakve Hasanbegoviće, Vase, Mije.... sve sami "elementi". Djeca se razbježe kad ih ugledaju. ... Sačuvajbože da meni usfale takvi.