Upleten u korupciju?

Fifa otvorila istragu i protiv svog predsjednika Seppa Blattera!

\'FIFA president Sepp Blatter (left) gives the fans the thumbs up as he prepares to hand over the World Cup trophy to Spain  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
27.05.2011.
u 12:07

Svjetska nogometna organizacija Fifa otvorila je istragu protiv svoga predsjednika Seppa Blattera

Blattera je njegov kandidat u borbi za mandat Fifina predsjednika, Katarac Mohamed bin Hammam optužio da je znao za podmićivanje glasača, no da nije reagirao i kaznio sudionike afere već je sve zataškao.

Izbori za predsjednika Fife održat će se 1. lipnja, a mnogi istaknuti članove te organizacije boje se da izbori ne bi bili legitimni nakon svega što se događalo posljednjih mjeseci. Posebice ako Etički odbor Fife suspendira kandidata Bin Hammama, a pitanje je i što će istraga protiv Švicarca Blattera pokazati.

Bude li Bin Hammam suspendiran, Američki i Australski nogometni savez razmišljaju o prijedlogu da se ponovno otvori glasovanje o domaćinu Svjetskog prvenstva 2022., koje je, čini se, na sumnjiv način dobio Katar.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije