Tenis

Domazet i Jurčić pobjednici turnira veterana u Š. Brijegu

tenis
vl
07.03.2012.
u 09:14

Uz ostale, na prvenstvu nastupili Marko Ljubičić, otac Ivana Ljubičića i bivši veliki rukometaš Patrik Ćavar

Na terenima SC Đulić u Širokom Brijegu igralo se 3. otvoreno dvoransko prvenstvo Hercegovine u konkurenciji parova za tenisače stare 35 ili više godina. Nakon 60 uzbudljivih susreta u finalu su par Ivan Domazet (Split) i Ivan Jurčić (Grude) svladali Alena Politea (Split) i Jadranka Jurkovića (Šibenik) sa 7:5, 7:5, nakon neizvjesne borbe i osvojili pobjednički pehar. U polufinalu Domazet i Jurčić bili su bolji od Metkovćana Patrika Ćavara i Joze Veraje (6:4, 6:1), dok su Politeo i Jurković nadigrali imotski par Nedjeljko Vladić i Marko Bitanga (7:6, 6:3):

-Bilo je ovo dobro organizirano prvenstvo. Nastupilo je 18 parova iz Gruda, Širokoga Brijega, Imotskog, Metkovića, Splita, Šibenika, Slavonskog Broda, Zagreba, Bileće, Banje Luke, te čak četiri para iz Orebića. Do polufinala igralo se po švicarskom sustavu, bez ispadanja, pa je odigrano preko 60 mečeva. Igralo se osam gemova do pobjede, rekao nam je glavni organizator turnira Rafael Rafo Mikulić iz Gruda.

Posebice zanimljivo je da je na turniru nastupio Marko Ljubičić, otac poznatog tenisača Ivana Ljubičića, te bivši rukometaš Patrik Ćavar, po mnogima najbolje lijevo krilo svijeta svih vremena i poznati hrvatski reprezentativac. On je osvajanjem drugog mjesta s Jozom Verajom dokazao kako nije samo bivši rukometni majstor, već i odličan tenisač:

-Podjela pehara bila je na večeri uz nezaboravno druženje svih sudionika prvenstva u grudskom restoranu Kiwi. Za vedro raspoloženje pobrinuo se Splićanin Dejan Bobić, majstor šalu, te Širokobriježanin Ivan Galić Žira, voditelj programa. Zbog neodgodivih obveza na prvenstvu nije mogao nastupiti bivši nogometni reprezentativac Robert Jarni, ali obećao je svakako doći na sljedeće, kaže Rafo Mikulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije