podlegla ozljedama

Dolores Lambaša preminula nakon teške prometne nesreće

dolores lambaša poginula
Foto: VL
1/12
23.10.2013.
u 09:10

Dolores Lambaša stradala je u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila pokraj Slavonskog Broda

Hrvatska glumica Dolores Lambaša preminula je nakon teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Pokušali smo ju reanimirati, no tijelo nije izdržalo, potvrdili su liječnici.

Dolores Lambaša stradala je u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 Bregana – Lipovac u blizini Sredanaca u Brodsko-posavskoj županiji. Automobil je vozio glumac Stojan Matavulj koji je lakše ozlijeđen.

Primarijus dr. Josip Samardžić, voditelj Odjela za kirurške bolesti, potvrdio je ranije kako je glumičino zdravstveno stanje bilo veoma ozbiljno i kritično.

- Pacijentica je primljena u 7 i 20 sati, politraumatizirana i u hemodinamskom šoku, s ozljedama teškim i opasnim po život. Odmah je proslijeđena u operativnu salu, gdje je reanimirana i gdje su učinjeni kirurški potupci u smislu hemodinamske stabilizacije. Operativni zahvat je završio, a pacijentica se sada nalazi na Odjelu za intenzivno liječenje gdje se dalje provode potupci u smislu stabilizacije i održavanja njezinog stanja - rekao je dr. Samardžić.

On je dodao kako je Dolores bila životno ugrožena, a liječnici su se iz minute u minutu borili za njezin život. Na operativnom zahvatu radio je cijeli liječnički tim, uključujući anesteziologe, kirurge i ostalo osoblje.

Protiv varaždinskog glumca Stojana Matavulja bit će podignuta kaznena prijava. Matavulj je automobilom Nissan naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog nedržanja potrebnog razmaka.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije