BORI SE ZA ŽIVOT

VIDEO Mladi sportaš iz BiH nalazi se u komi, objavljena je snimka mjesta teške nesreće

04.10.2022.
u 20:45

22-godišnji Terzić navodno je bio žrtva pokušaja ubojstva, slučaj je još poprilično mutan, ali radi se na tome da se rasvijetli

Već smo pisali o tome OVDJE kako je mladi Azur Terzić nastradao nakon što je izašao u noćni klub s prijateljima, a sada se bori za život. 

Košarkaš KK Igman je zadobio teške ozljede kralježnice, nalazi se u induciranoj komi i trenutno je u životnoj opasnoti, kako je izvjestila njegova obitelj.  

Na Facebooku je objavljeno mjesto na kojem je Terzić pronađen u teškom stanju. Objavu potpisuju Haris Samardžić, Zlatan Samardžić i Una Samardžić. U tekstu između ostalog piše: 'Previše je sumnjivih okolnosti na sam dogadjaj, ali po mišljenju liječnika, jer mozak uopće nije oštećen - Azur bi se trebao sjećati dogadjaja, te će tako istina biti najjasnija. 

Dotad se mi kao obitelj bavimo isključivo njegovim zdravstvenim stanjem, a pozivamo nadležne institucije da se bave slučajem, ali ne na način kako to uobičajeno biva u BiH uz puno korupcije, prikrivanja i štićenja bilo koga. U slučaju da ovo nije bio nesretni slučaj, ovo je gospodo iz MUP-a pokušaj ubojstva!' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije