uhićeno šest osoba

Slučaj bijega Amela Sejfovića iz zatvora: Evo tko je sve uhićen

Facebook
04.09.2017.
u 19:31

Među šest uhićenih osoba, tri su stražara u KPZ u Sarajevu

U nedjelju oko 14:25 iz Kazneno-popravnog zavoda Miljacka u Sarajevu pobjegao je pritvorenik Amel Sejfović. Sejfović je, prema neslužbenim informacijama, pucao i pobjegao iz ove ustanove. Po izlasku iz ustanove njega je na motoru čekala jedna osoba s kojom se udaljio u nepoznatom smjeru.

Od tog trenutka počela je intenzivna potraga za Amelom Sejfovićem, a od tada je uhićeno šest osoba koje su osumnjičene da su pomogle u bijegu pritvorenika, javlja N1. 

Među šest uhićenih osoba, tri su stražara u KPZ u Sarajevu, jedan medicinski tehničar, a danas u poslijepodnevnim satima na području Zeničko-dobojske županije uhićene još dvije osobe.

Stražari koji se sumnjiče u slučaju bijega Amela Sejfoviću su Nikola Simić, Armin Delalić i Muhamed Karić dok je medicinski tehničar Igor Miloš, doznaje N1.

Iz MUP-a SŽ navode da policijski službenici intenzivno tragaju za Sejfovićem, ali i za ostalim osobama koje se sumnjiče da su pomagale pri bijegu. 

Ukoliko građani raspolažu bilo kakvim informacijama o osumnjičenom mogu pozvati Operativni centar MUP-a SŽ na broj telefona 122 ili najbližu Policijsku stanicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije