izvršeni pretresi

SIPA na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Sokoca uhitila tri osobe

SIPA
27.02.2017.
u 15:40

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su uhitili tri osobe i izvršili pretrese na četiri lokacije na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Sokoca, zbog postojanja osnovane sumnje da su uhićene osobe počinile krivična djela organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelima krijumčarenje i teška krađa. Navedene aktivnosti provedene su u suradnji s policijskim službenicima MUP-a Sarajevske županije i po naredbi Suda BiH, priopćeno je iz SIPA-e. 

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti sljedeći predmeti: deset mobilnih telefonskih aparata sa SIM karticama, jedna automatska puška i 29 komada municije, jedan pištolj i sedam komada streljiva, koji će poslužiti kao dokazi u daljnjem postupku.

Uhićene osobe će nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e biti predane postupajućem tužitelju Tužiteljstva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije