MUP SŽ

Raspisana tjeralica za Delimustafićem i Škrijeljom

Alija Delimustafić
21.12.2016.
u 14:25

Ministarstvo unutarnjih poslova SŽ u suradnji s Interpolom raspisalo je internu i međunarodnu tjeralicu za Alijom Delimustafićem i Jusom Škrijeljom, potvrđeno je za N1 u MUP-u SŽ.

U utorak je Županijski sud u Sarajevu izdao naredbu za raspisivanje interne i međunarodne tjeralice za osumnjičenima Alijom Delimustafićem i Jusom Škrijeljom na prijedlog Tužiteljstva SŽ nakon što su tijekom dana obavješteni da sudska policija nije pronašla osumnjičene na njihovim adresama.

Podsjećamo, Delimustafić i Škrijelj su uhićeni u akciji 'Pravda' te osumnjičeni za krivično djelo organizirani kriminal, u vezi s krivičnim djelima zlouporaba položaja, povreda zakona od strane suce, pranje novca i prevara.

Osumnjičeni Juso Škrijelj kako N1 neslužbeno doznaje osim bh. ima i državljanstvo Belgije. Alija Delimustafić, osumnjičeni bivši ministar MUP-a Republike BiH, je imao nekoliko lažnih dokumenata, a koristio je i nekoliko identiteta. Poznata su dva lažna imena – Ilija i Sadik.

Članovi sudskog vijeća koji su donijeli odluku o puštanju osumnjičenih na slobodu bili su Muhidin Hajdarević, Adisa Zahiragić i Braco Stupar, a Sudsko vijeće koje je donijelo jučerašnju odluku zasijedalo je u drugačijem sastavu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije