Istraga u tijeku

Raketni napad na svjedoka suradnika protiv bosa Šarića 20

24.08.2015.
u 18:32

Na objekt u vlasništvu svjedoka suradnika Nebojše Joksovića, koji je svjedočio u postupku protiv Darka Šarića, poznatog crnogorskog narkobosa, ispaljen je projektil.

- Oko tri sata ispaljen je projektil iz ručnog raketnog bacača "zolja" na poslovni objekt u naselju Žarkovo koji je u vlasništvu Nebojše Joksovića.

U napadu nije bilo ozlijeđenih, a policijska istraga je u tijeku. Ovo nije prvi napad na Joksovića. Posljednji takav slučaj dogodio se u veljači ove godine pred početak suđenja Darku Šariću. U prvom napadu, u svibnju 2011., na njegovu tiskaru su ispaljena tri projektila iz "zolje", a potom je u lipnju 2012. bačena bomba na njegov kafić "La prinćipesa" u Žarkovu. Nijedan od ovih slučajeva nije riješen, a Jedinica za zaštitu svjedoka suradnika je nekoliko puta mijenjala lokaciju na kojoj Joksović i njegova obitelj žive.

Šef narkomafije Šarić, koji je nedavno osuđen na 20 godina u Beogradu, u medijima se prvi put spominje u listopadu 2009. kad su svjetske agencije prenijele da je urugvajska policija zaplijenila 2,8 tona kokaina na jahti "Maui", pod britanskom zastavom, u luci Santiago Vasquez, 25 kilometara zapadno od Montevidea. Tom prilikom uhićene su dvije osobe, Urugvajac i Srbin koji su pokušali kokain s jahte prebaciti na prekooceanski brod čija je krajnja destinacija bila zapadna Europa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije