prodaja narkotika

Predložen pritvor za 24 osobe uhićene u akciji 'Limit'

06.04.2018.
u 12:09

Tužiteljstvo Sarajevske županije uputilo je Županijskom sudu Sarajevo prijedlog za određivanje pritvora za 24 osobe uhićene u akciji kodnog naziva "Limit“, a koje se dovode u vezu s nezakonitom nabavkom i prodajom narkotika.

Istovremeno, za jednu osumnjičenu osobu iz iste skupine zatraženo je određivanje mjera zabrane, potvrđeno je Feni u Tužiteljstvu SŽ.

Osobe za koje je zatražen pritvor su Samedin Fišić, Malik Mušanović, Anel Đono, Muhamed Harbaš, Dževad Haskić, Alem Kahrović, Muhamed Đonko, Emir Milišić, Haris Dupovac, Jasmin Žunić, Jasmin Hamzić, Senadin Fišić, Eldin Kustura, Eldin Veljković, Alen Papić, Dženan Kadrić, Saša Kozomora, Armin Tabak, Kenan Duraković, Irsan Buzoku, Šemso Selimović, Haris Bektešević, Sead Hanjalić i Vahidin Gakić, dok su za Jasminu Pintol predložene mjere zabrane.  

Pritvor je predložen zbog straha da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli utjecati na svjedoke, prikriti dokaze, odnosno da bi mogli ponoviti krivično djelo, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičenih moglo doći do uznemirenja javnosti.

U sklopu akcije "Limit“ policijski službenici Federalne uprave policije i MUP-a SŽ uhitili su 33 osobe, a u nadležnost Tužiteljstva SŽ predano je 25 osumnjičenih.

Uhićeni se terete da su se organizirali u dvije grupe kojim su rukovodili Samedin Fišić i Malik Mušanović te se bavili nabavkom i prodajom narkotičkih sredstava različitih vrsta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije