NOVI DETALJI

Policija "češlja" nekoliko profila majke na Facebooku, provjeravaju se poruke koje je slala i primala

31.03.2024.
u 12:18

Pored vještačenja telefona Ivane, majke nestale Danke Ilić, pripadnici MUP-a navodno su izvršili uvid i u nekoliko njenih profila na društvenim mrežama.

Bageri, policija i vatrogasci već danima raščišćavaju dvorište i okolinu dvorišta gde je poslednji put viđena Danka. Takođe, pretraživani su i kanali oko dvorišta kao i Borsko jezero koje se nalazi nedaleko od mjesta nestanka.
Jučer su dva helikoptera Ministarstva unutarnjih poslova u tijeku cijelog dana na maloj visini prelijetala područje. Krstarili su iznad dvorišta i šuma, a također se mogla čuti i motorna testera kojom se raščišćavao teren. Viđeni su i policajci s lopatama, a u čitavom kraju vlada napetost je li je pronađen trag koji bi mogao da dovede do djevojčice.

Policija ispituje kontakte majke

Prema neslužbenim informacijama, provjeravaju se i Facebook profili Ivane Ilić.
– Majka ima nekoliko profila na Facebooku, provjeravaju se sve poruke koje je slala i dobivala u prethodnom razdoblju. Također, navodno se provjerava njezina komunikacija s osobama iz Niša i Zrenjanina. Za sada nema službenih informacija, niti detalja u vezi s provjerom njezinih profila na društvenim mrežama, kao ni to postoji li nešto što se kosi s istragom – navodi izvor blizak istrazi.
Iako su ovo neslužbene informacije, provjeravanje društvenih mreža majke nestale devojčice je logičan korak u istrazi.
Razgovori koje majka obavlja sa policijom, vještačenje njezinog telefona, kao i provjera profila, ne znače kako je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo što već je u pitanju uobičajen pravac koji može dovesti i do toga da ona bude isključena kao osoba koja ima veze sa nestankom.
Policija je u petak s majkom dvogodišnje Danke Ilić išla na mjesto gdje je devojčica nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana.
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 sati, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste hlače, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.
Devojčica ima smeđu kosu, smeđe oči i visoka je oko 85 centimetara.
Zbog njezina nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije