drama u Travniku

Muškarac u invalidskim kolicima prijetio da će se raznijeti bombom, kolege ga odgovorile

Klix.ba
12.10.2021.
u 07:22

U travničkom naselju Kalibunar sinoć se odvijala prava drama i to nakon što je muškarac u invalidskim kolicima zaprijetio da će se raznijeti bombom. Ova informacija potvrđena je za Klix.ba u Ministarstvu unutarnjih poslova Srednjobosanske županije čiji su službenici izašli na mjesto događaja te pokušavali situaciju smiriti i privesti bez posljedica.

Nakon dužeg vremena muškarac je odustao od ovog čina na nagovor kolega, nakon čega je policija od njega preuzela ručnu bombu.

Kako se neslužbeno doznaje muškarac je izvadio i osigurač, pa je problem predstavljao pronalazak osigurača i vraćanje u ručnu bombu kako bi bila osigurana.

Nakon što su ga kolege odvele u stan, intervenirala je i policija koja je muškarca odvela liječniku, a zatim i u pritvorsku jedinicu.

Za sada nije poznato zbog čega se muškarac odlučio na ovaj čin, a kako navodno se radi o osobi koja je ovisnik o psihoaktivnim supstancama i ranije poznat policijskim organima gonjenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije