Naslovnica Crna kronika

Mostar: Spasilačke službe izvukle tijelo iz Neretve

Na poziv operativnog centra MUP-a spašavatelji Interventne spasilačke službe Mostar (ISS) izvukli su tijelo P. Š. (1963) koje je jutros uočeno ispod Lučkog mosta u Mostaru i predali ga ekipi hitne pomoći, priopćeno je iz GSSuBiH.
15. ožujka 2019. u 10:18 0 komentara 285 prikaza
Foto: GSSuBiH

Policijskoj upravi Mostar u petak ujutro dojavljeno je da je u rijeci Neretvi, u blizini Staroga mosta, primijećeno beživotno tijelo koje pluta.

- Dobili smo dojavu da rijeka Neretva nosi tijelo prema Bunuru, odnosno prema mostu Hasana Brkića - izjavio je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Policija je pozvala u pomoć pripadnike Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar koji su sudjelovali u akciji izvlačenja tijela utopljenika.

- Na poziv operativnog centra MUP-a spašavatelji Interventne spasilačke službe Mostar (ISS) izvukli su tijelo P. Š. (1963) koje je jutros uočeno ispod Lučkog mosta u Mostaru i predali ga ekipi hitne pomoći, priopćeno je iz GSSuBiH.

 | Autor : GSSuBiH Foto: GSSuBiH

U akciji je sudjelovalo šest spašavatelja ISS Mostar od toga dva s kajacima. 

Kako je priopćeno, i ova akcija još jedan je zorni primjer kako su volonteri Saveza gorskih službi spašavanja u BiH neizostavna i udarna snaga i resurs zaštite i spašavanja na nepristupačnim područjima unatoč apaurnoj činjenici kako to zakonima nije dovoljno prepoznato.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.