prometna nesreća

Jedan mladić poginuo, drugi teško ozlijeđen

21.08.2015.
u 10:02

Miloš Šešlija (21) iz Bileće poginuo je, a njegov sugrađanin Marko Jokanović (19) zadobio je teške ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Bileća – Gacko u mjesto Prevoj. Do nesreće je došlo u srijedu oko ponoći kada je mercedes kojim je upravljao Šešlija udario u vozilo audi za čijim upravljačem je bio M. K. iz Gacka. Prema neslužbenim informacijama, nesretni Šešlija, koji je s Jokanovićem išao iz smjera Gacka, u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i prvo udario u brdo, a vozilo se od jačine udarca zatim odbilo i udarilo u automobil koji se kretao iz smjera Bileće. U audiju je bio bračni par Kovačević, a supruga, koja je sjedila na mjestu suvozača, zadobila je lakše ozljede.

- Mladići su poslije nesreće prevezeni u trebinjsku bolnicu gdje je nakon neuspješnog pokušaja reanimacije, od težine ozljeda Šešlija preminuo, dok je Jokanović smješten na Odjel intenzivne njege i nije životno ugrožen. On je stabilno i vjerojatno neće biti rađeni kirurški zahvati. Zadobio je ozljede ključne kosti, a ima kontuziju pluća - potvrdila je glasnogovornik trebinjske bolnice Dragana Zirojević.

Opet prema neslužbenim informacijama, Kovačević se pokušavao zaustaviti i izbjeći automobil koji mu je išao iz suprotnog smjera, ali nije uspio. Iz Centra javne sigurnosti Trebinje jučer nisu navodili uzrok nesreće i rekli su da će više informacija biti poslije obavljenih vještačenja. Prema kazivanju svjedoka najvjerojatnije uzrok nesreće je neprilagođena brzina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije