ISPRED SUDA

Incident nakon suđenja: Mladići dobacivali Kristininoj majci, policija smirivala ljude

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
09.04.2018.
u 16:25

Nakon izlaska iz sudnice gotovo je došlo do fizičkog obračuna kada su dvojica mladića počela dovikivati mami ubijene Kristine Krupljan, a kasnije su se skoro potukli s Daliborom Krupljanom.

Dok je Vesna Krupljan, majka ubijene Kristine, novinarima pred sudom davala izjavu, dvojica mladića, koji su ranije za sebe rekli da poznaju Davida Komšića, počeli su dovikivati: To si trebala na počeku reći i o tome si trebala prije misliti. 

Ta njihova rečenica isprovocirala je Dalibora Krupljana i njegovog brata koji su potrčali za mladićima te je među njima došlo skoro do fizičkog obračuna. 

U priču se umiješala policija koja je pokušala smiriti članove obitelji Krupljan te je zapisivala što se dogodilo, a mladići koji su izazvali incidentnu situaciju su pobjegli. Majka i kum Davida Komšića vikali su fotoreporterima: Ovo su vam zadnje slike koje ste napravili.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije