Pripreme

Borac u Međugorje stigao bez Mladena Žižovića

zizovic
vl
13.02.2012.
u 10:32

Dodatno je raspoloženje među nogometašima podigla činjenica da su igrači dobili pola plate

Nogometaši Borca otputovali su u Međugorje na drugu fazu priprema bez Mladena Žižovića, možda i najzvučnijeg pojačanja pred nastavak lige BiH. Naime, vezni nogometaš koji je došao iz Zrinjskog je zaradio zaušnjake, pa će propustiti ovaj dio priprema. To je za sad jedini problem koji prati Borac u ovom dijelu priprema. Iako ih je u Međugorju zatekao snijeg, u klubu ističu da su uvjeti za rad neuporedivo bolji.

Bolji uvjeti

- U Međugorju je ipak mnogo lakše trenirati jer su temperature iznad nule, dok smo na svom stadionu radili na minus 10 stupnjeva. U sportskom centru tereni se čiste svaki dan, a imamo još niz sadržaja poput teretane i balona za mali nogomet koji su nam na raspolaganju, tako da ćemo uspjeti da odradimo planirani fond treninga i nadam se utakmica – rekao je trener Velimir Stojnić.

Dodatno je raspoloženje među nogometašima podigla činjenica da su igrači dobili pola plate. Banjalučani su već planirali i mečeve pa očekuju da u srijedu odigraju kontrolni meč protiv Olimpica. U dosadašnjem dijelu su odigrali samo jedan kontrolni meč i to davno protiv Modriče (slavili 1:0 golom Bilbije).

Meč s Brotnjom

- Mi smo potvrdili odigravanje utakmice sa sarajevskim timom i sad pokušavamo da pronađemo još neke rivale jer nam treba mečeva. Pokušat ćemo dogovoriti meč protiv Brotnja iz Čitluka. Iako ima dosta ekipa koje su ovdje u blizini problem predstavljaju padaline i zakrčenost puteva, pa je pitanje da li timovi mogu doći do Međugorja. Mađarski Pečuh ima takođe tih problema i vidjet ćemo da li će uspjeti do subote da dođu ovdje kako bi odigrali pripremni meč – dodao je Stojnić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije